Sizce lolün en bozuk şampiyonu nedir? neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
League of legend deki şampiyonlar genel olarak dengede tutulmaya çalışılır riot dengeleme ekibi tarafından. Bazen dengeler yerinde olamayabiliyor. 12.11 yamasındaki sizce en bozuk şampiyon nedir, neden. Bence en bozuk şampiyon tam olarak yok. Maçtan maça güçlü olabilir, counterlenebilir, maça göre en iyi itemleri dizip en oynaması gereken biçimde oynadığı için bozuk gibi durabilir veya tüm yeteneklerini kullanıp sizi öldürebilme gücüne sahip bir assasin olabilir örneğin; zed.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence teemo aşırı kanser vurmanı engelliyor düzgün build çıktığında mantarları öldürecek kadar hasar veriyor benim tercihim teemo

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
League of legend deki şampiyonlar genel olarak dengede tutulmaya çalışılır riot dengeleme ekibi tarafından. Bazen dengeler yerinde olamayabiliyor. 12.11 yamasındaki sizce en bozuk şampiyon nedir, neden. Bence en bozuk şampiyon tam olarak yok. Maçtan maça güçlü olabilir, counterlenebilir, maça göre en iyi itemleri dizip en oynaması gereken biçimde oynadığı için bozuk gibi durabilir veya tüm yeteneklerini kullanıp sizi öldürebilme gücüne sahip bir assasin olabilir örneğin; zed.
bel'veth sebebi ise yeni çıktı skilleri ve ultisi çok op yani sürekli ölüye girip çıkabiliyor ve damage veriyor çok güçlü. riotun çıkardığı çoğu şey bozuk bazılarını düzeltmek yerine buff atıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Gangplank Seviye Kasınca Acayip Vuruyo Can basıyo Fıçıları patlatınca fıçılar tek atıyo
çok güçlü bir hero

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Gangplank Seviye Kasınca Acayip Vuruyo Can basıyo Fıçıları patlatınca fıçılar tek atıyo
çok güçlü bir hero
Evet çok vuran bi şampiyon ama bu yamada çok fazla kasmamış bi Gangplank kimseye kolay kolay tek atamaz. 20 3 fln dır dediğiniz adam. Ama yarı canı hepsi vuruyor kasmasına gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bel veth yeni çıktığı için şuan çok güçlü ama ağır bi nerf yiyeceğini düşünüyoru mama genel olarak kırık olarak düşündüğüm karakterler master yi sett ve garen bunlar çok kolay bi yetenek kitine sahip olmalarına rağmen cidden hasarları çok fazla veya çok dayanıklılar bana çok saçma geliyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bel veth yeni çıktığı için şuan çok güçlü ama ağır bi nerf yiyeceğini düşünüyoru mama genel olarak kırık olarak düşündüğüm karakterler master yi sett ve garen bunlar çok kolay bi yetenek kitine sahip olmalarına rağmen cidden hasarları çok fazla veya çok dayanıklılar bana çok saçma geliyor
evet belveth e nerf gelmesini bende bekliyorum. sett ve master yi yi counterlemek kolay. garende late de iş yapmıyor r si hariç.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
evet belveth e nerf gelmesini bende bekliyorum. sett ve master yi yi counterlemek kolay. garende late de iş yapmıyor r si hariç.
benim düşüncem çok da yüksek olmayan elolarda bu karakterler terör estiriyo ve çok sıkıntı çıkarıyo insanlar için bunlara da bi çare bulunmalı

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kaç meta geçerse geçsin fark etmez viego geldiği günden beri maçları domine ediyor zamanında da müdahale etmezsen durdurulamıyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
warwick her el banlarım canı azalınca kesılmıyor kuduruyor resmen

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1. Samira tf'nin ortasında R açıp Penta garantili başka bozuk bir çar bilmiyorum
2. Rengar R basıp adc'ye atlıyosun saliseler içinde tepki veremeden ölüyorsun hani assasin öldürecek tabi ama bizede en azından bi tepki vermek için zaman tanısın o da yok malesef.
3. Bel'Veth oyun sonu toplanıp Allah diyek moduna geçiyor. Geçen oyun Full build Tank full Armor itemli adamı hiç zorlanmadan 5-6 snyede öldürdü. ( çok dengesiz ve oyun ilerledikçe hem kalıcı saldırı hızı, hem can geliyor ) 5k canlı 4k saldırı hızlı Bel'Veth gördü bu gözler.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
nasus ve belveth kasmış bi nasusu 4 kişi zor tutuyor 1v5 atmalık bi karakter

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kesinlikle samira kastımı içinden geçiyo oyunun durdurulmuyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence teemo çok kanser abi vuramı engelliyor var mı böle bişi acayip kanseer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...