sizce (motor) drift l alınır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
drift l (motor )almak istiyorum ama kronik sorunları olduğunu söylüyorlar sizce alınır mı

Üye
2 HİZMET YILI
eğer çok kaydırmassan ve dengeni koruyabilirsen bence sorun olucağını düşünmüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
alma kanki onu alcağına rks nşn srk125 pro muydu ne onu al daha yakışıklı dha iyi hem sıfır almış olursun kafan rahat olur bizde para olsa onu alırdım hem güzel hem iyi hızı fln da iyi hem de sıfır olucağı için kafa rahat 2 yıl garantisi var müqemmel

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
eğer yeni kullanıcıysanız bence gayet uygun ve mantıklı bi motor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir motor hastası olarak başlangıç olarak hayet iyi bir motor

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
doğru söylüyorlar bence alma motorlu tabut. pek sağlam değil biraz daha biriktirip 20000 30000 civarına bakmalısın

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Mt-09 kullanıyorum dostum cg den başladım sana tavsiyem görünüş için motor alma eninde sonunda görünüş için aldığın motordan soğursun drift l parça kalitesi yedek parça olarak sınıfta kalmış bi motor bayilik sistemi yok denecek kadar kötü parçası bulunsa bile ya kötü malzeme yada kötü çıkma parça oluyo gaz teli debreaj teli kopmaları ünlü bi motor ama bütçem buna yetiyor diyorsan sana bişey diyemem

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
baboli insanın knedi motoru güzeldir ama bakmak lazım adam gibi baktıktan sonra hiçbişe olmaz diye düşünüyorum ama tabi kroniklerini araştırmöak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...