Sizce ne üzerine okumalıyım yardımcı olun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben 8. sınıfa gidiyorum 3.sınıftan beri bilgisayara hevesim var ve bir çok hayalimi başardım ama bunlar şimdilik çöp işime yaramaz çünkü para kazanmam için ya web tasarımcısı olucam yada yazılımcı şimdi yazılımcı olmam için şimdidien birşeylere başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim kodlama vs onların eğitimi videolu vesayri varsa çok makbule geçer ...

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
geleceğim bölümü yazılımcı olmak bilişim üzerine yoğunlaşmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Mesleki açık lisede okuyorum, Valla bize c#'de hoca nasıl yazı yazdırılır diyince millet şak diye cevap veriyordu hiç bilmiyordum daha sonra sınavlarda millete kopya dağıtıyordum. Yazılım üzerine gitmeni tavsiye ederim web tasarım vs baya karışık bana göre. Ayrıca istanbuldaysan İsmek'e git yazılım için şimdiden kendino daha iyi geliştirirsin.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Mesleki açık lisede okuyorum, Valla bize c#'de hoca nasıl yazı yazdırılır diyince millet şak diye cevap veriyordu hiç bilmiyordum daha sonra sınavlarda millete kopya dağıtıyordum. Yazılım üzerine gitmeni tavsiye ederim web tasarım vs baya karışık bana göre. Ayrıca istanbuldaysan İsmek'e git yazılım için şimdiden kendino daha iyi geliştirirsin.
Aynen benden yazılım lisesine gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım ismek derke konum at daha iyi olur benim için :D

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben biraz daha okuma taraftarıyım kodlama üzerine şu dönemlerde yoğunlaşırsan sıkıntı olur ilerde , yani derslerine kodlamadan daha öncelik verip iyi bir liseye sonra iyi bir üni ye boş kalan zamanlarında kodlama yapmanı tavsiye ederim . Başarılar.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Meslek liselerinde bilişim bölümü mevcuttur. Bence biraz geç kalmışsın. "Geç başlamak, hiç başlamamaktan iyidir." Zorlanacağını pek düşünmüyorum bu arada.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Meslek liselerinde bilişim bölümü mevcuttur. Bence biraz geç kalmışsın. "Geç başlamak, hiç başlamamaktan iyidir." Zorlanacağını pek düşünmüyorum bu arada.
Nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız aslında...

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim ben lgs ye girdim iyi bir puan aldım sınav zor olduğu halde bende çok meslek lisesine gitmek istedim yazilim okurum diye fakat benim babam öğretmen beni meslek lisesine götürdü orda okulu felan gezdik müdür bana kendi ağzıyla dedi fen lisesine git diye çünkü burası türkiye burda hayallerinin peşinden gidenler hüsrana uğruyor eğer gelecegini garantilemek istiyorsan üniversite sınavına girmelisin ve bu sınavdan iyi bir puan almalısın ha üniversite sınavından kötü alırsan bu hayatin sönümü değil çalış bir daha gir yazılımda üniversite çok önemli çünkü tüm bilgileri üniversitede alıyorsun benim dayim bahçeşehir universetisinde o üniversiteye ilk gittiğinde ben ondan daha çok şey biliyordum ama ilk yılını bitirdi ve şu an hiç bir şey bilmeden başladığı üniversitede yurt dışına kampüse gitti yani meslek lisesine gitmeni tavsiye etmem ama senin kararın

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hevesini kırmak istemem fakat önceden böyle bir hayale sahip arkadaşım vardı ve YKS'ye girip hemşirelik bölümünü kazandı.
Bütün olasılıkları değerlendir derim ya da hiç değilse YKS'ye girmeni tavsiye ederim.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kardeşim ben lgs ye girdim iyi bir puan aldım sınav zor olduğu halde bende çok meslek lisesine gitmek istedim yazilim okurum diye fakat benim babam öğretmen beni meslek lisesine götürdü orda okulu felan gezdik müdür bana kendi ağzıyla dedi fen lisesine git diye çünkü burası türkiye burda hayallerinin peşinden gidenler hüsrana uğruyor eğer gelecegini garantilemek istiyorsan üniversite sınavına girmelisin ve bu sınavdan iyi bir puan almalısın ha üniversite sınavından kötü alırsan bu hayatin sönümü değil çalış bir daha gir yazılımda üniversite çok önemli çünkü tüm bilgileri üniversitede alıyorsun benim dayim bahçeşehir universetisinde o üniversiteye ilk gittiğinde ben ondan daha çok şey biliyordum ama ilk yılını bitirdi ve şu an hiç bir şey bilmeden başladığı üniversitede yurt dışına kampüse gitti yani meslek lisesine gitmeni tavsiye etmem ama senin kararın
Güzel söylüyosunda malesef ben yapamam. Kurslarla az ordan az burdan yapmaya çalışıcam
Post automatically merged:

Hevesini kırmak istemem fakat önceden böyle bir hayale sahip arkadaşım vardı ve YKS'ye girip hemşirelik bölümünü kazandı.
Bütün olasılıkları değerlendir derim ya da hiç değilse YKS'ye girmeni tavsiye ederim.
Benim de kuzenim var hemşirelik okudu üniversite yi kazanamadı sonra dershaneye gitti 2 yıl bu sene tekrar giricek inşallah kazanır 4 senelik istiyor ama olmuyor ben anadolu lisesine gidemem gidicem mesleğe ordan da kurslara gidicem sonra giricem bir şirkete alırlarsa arıcam iş orda maaşımı alıcam zaten yazılımda çok para var 10 bin olmasa bile 5 bin olsa bile yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...