Aynen benden yazılım lisesine gitmeyi düşünüyorum istanbuldayım ismek derke konum at daha iyi olur benim içinMesleki açık lisede okuyorum, Valla bize c#'de hoca nasıl yazı yazdırılır diyince millet şak diye cevap veriyordu hiç bilmiyordum daha sonra sınavlarda millete kopya dağıtıyordum. Yazılım üzerine gitmeni tavsiye ederim web tasarım vs baya karışık bana göre. Ayrıca istanbuldaysan İsmek'e git yazılım için şimdiden kendino daha iyi geliştirirsin.
Nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız aslında...Meslek liselerinde bilişim bölümü mevcuttur. Bence biraz geç kalmışsın. "Geç başlamak, hiç başlamamaktan iyidir." Zorlanacağını pek düşünmüyorum bu arada.
Güzel söylüyosunda malesef ben yapamam. Kurslarla az ordan az burdan yapmaya çalışıcamKardeşim ben lgs ye girdim iyi bir puan aldım sınav zor olduğu halde bende çok meslek lisesine gitmek istedim yazilim okurum diye fakat benim babam öğretmen beni meslek lisesine götürdü orda okulu felan gezdik müdür bana kendi ağzıyla dedi fen lisesine git diye çünkü burası türkiye burda hayallerinin peşinden gidenler hüsrana uğruyor eğer gelecegini garantilemek istiyorsan üniversite sınavına girmelisin ve bu sınavdan iyi bir puan almalısın ha üniversite sınavından kötü alırsan bu hayatin sönümü değil çalış bir daha gir yazılımda üniversite çok önemli çünkü tüm bilgileri üniversitede alıyorsun benim dayim bahçeşehir universetisinde o üniversiteye ilk gittiğinde ben ondan daha çok şey biliyordum ama ilk yılını bitirdi ve şu an hiç bir şey bilmeden başladığı üniversitede yurt dışına kampüse gitti yani meslek lisesine gitmeni tavsiye etmem ama senin kararın
Benim de kuzenim var hemşirelik okudu üniversite yi kazanamadı sonra dershaneye gitti 2 yıl bu sene tekrar giricek inşallah kazanır 4 senelik istiyor ama olmuyor ben anadolu lisesine gidemem gidicem mesleğe ordan da kurslara gidicem sonra giricem bir şirkete alırlarsa arıcam iş orda maaşımı alıcam zaten yazılımda çok para var 10 bin olmasa bile 5 bin olsa bile yeter.Hevesini kırmak istemem fakat önceden böyle bir hayale sahip arkadaşım vardı ve YKS'ye girip hemşirelik bölümünü kazandı.
Bütün olasılıkları değerlendir derim ya da hiç değilse YKS'ye girmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?