Dostum baktım da anakartla kasayı göremedim yoksa bu sistemi 2500e toplamak imkansız. Kasa ve anakart elinizde mi vardı ?sakın alayım deme!!! işlemci 1. nesi i7 en fazla 100 liradır, ram desen yine kötü ddr3 1600mhz hdd diye 500gb takmış ssd yok, ekran kartı 1050ti zaten kötü bir kart birde gelmiş en dandik modelini takmışlar. kendin toplamaya çalışsan aynı bilgisayarı max 1300 e toplarsın.
arkadaşa daha dün bilgisayar topladım abartmadan söyleyebilirim ki performans olarak bunun 50 katı, fiyatı 2500 lira. topladığımız bilgisayarla şuan piyasadaki bütün oyunları ultrada oynayabiliyor.
özellikleri:
ryzen 5 2400g işlemci
Corsair 2x8gb 3000mhz ram
rx 580 ekran kartı
240gb ssd
1tb hdd
ekran kartının kendi belleği 4gb orada onu yazıyor, free dos ise içinde işletim sistemi yüklü değil bilgisayar geldiğinde kendin windows kuruyorsun. geri kalanlar da makbul değil nereden bakarsan bak o sistem çöp. kendin toplasan en fazla 1300 eder. parçaların sıfır olduğundan bile şüpheliyim kesin ikinci el parça kullanıyorlardır.Ekli dosyayı görüntüle 21326
Buradaki Free Dos nedir bir araştır derim bir de ekran kartı paylaşımsız yani ram kullanmıyor sadece kendi sanal belleğini kullanıyor ilk defa gördüm 1050Tİ de haberin olsun geri kalanlar makbuldür. Bir başka husus ise genelde bilgisayarlar 3 yıl garantili oluyor !
benim yukarıda yazdığıma ve fotoğraflara bak aynı şekilde toplayabilirsin. arkadaşa 2664 TL ye topladık işlemci ve ekran kartı ikinci el gerisi sıfır parçalar şuan piyasadaki bütün oyunları ultra ayarlarda oynatıyor.Peki en son çıkan parçalarla ne kadar a mal olur gaming PC
Sen şakamisin 1.nesil işlemci :/Ben sahsen kacırma derim. dövizin artısını düsünürsek cok cok uygun ben. aynı özelliklere sahip bir leptop'u 7 bin tl civarına aldım. 1-2 ay önce casper.
+1tek kelimeyle çöp dadg2 al daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?