Onaylı Üye
riot un hileli oynanıma izin vermeyecegini dusunuyorum zaten kda ya bagli bir sey degil mi buBaşlıkta demek istediğim riot script kullananları tespit edip onları kendi aralarında eşleştirip sc vs sc yaptırıyor olabilir mi çünkü kendi bilgisayarımda scli oynadığım hesaba gelen rakipler ile benden daha yüksek ranka sahip arkadaşımın bilgisayarında onun hesabı ile maçlara girdiğimde gelen rakipler genellikle çok daha kötü oluyor yani kötüden kastım oyun bilgisi olarak değil de mekanik olarak adamlar benim hesabıma gelen rakiplerden çok daha alt seviyede ve ben bunu her maç yaşıyorum neredeyse dikkatli incelediğimde adamda da sc varmış gibi bir hisse varıyorum dodgelerinden tıklamalarından kombosundan falan siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
kda yüksek oyuncular olduğu içindirHocam o bendede oluyor o psikolojik olabilir bazilari var harbi sc belli ediyor ama birde cizgileri kapat bak bisey belli olmuyor ama cizgileri acinca sanki oda scymis gibi hissediyosun
Bana kalirsa ondan değil dostum arada yirtik dondan cikarmişcasina harbi sc adamlar var ama bu kralin yazdiği konudaki şey psikolojik olabiliyorkda yüksek oyuncular olduğu içindir
kanka sclerinde kda yüksek oluyor o yüzden atıyor işteBana kalirsa ondan değil dostum arada yirtik dondan cikarmişcasina harbi sc adamlar var ama bu kralin yazdiği konudaki şey psikolojik olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?