Sizce riot sc kullananları fark edip onları aynı eşleşme havuzuna sokuyor olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Başlıkta demek istediğim riot script kullananları tespit edip onları kendi aralarında eşleştirip sc vs sc yaptırıyor olabilir mi çünkü kendi bilgisayarımda scli oynadığım hesaba gelen rakipler ile benden daha yüksek ranka sahip arkadaşımın bilgisayarında onun hesabı ile maçlara girdiğimde gelen rakipler genellikle çok daha kötü oluyor yani kötüden kastım oyun bilgisi olarak değil de mekanik olarak adamlar benim hesabıma gelen rakiplerden çok daha alt seviyede ve ben bunu her maç yaşıyorum neredeyse dikkatli incelediğimde adamda da sc varmış gibi bir hisse varıyorum dodgelerinden tıklamalarından kombosundan falan siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
riot un hileli oynanıma izin vermeyecegini dusunuyorum zaten kda ya bagli bir sey degil mi bu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
belki oynadığın kda ya göre eşleştiriyor olabilir ama sen sc kullanıyorsun diye karşına da sc atacak diye bir şey yok riot böyle bir şey yapmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam sanmıyorum öyle bir olay olduğunu sana fazla denk gelmiş olabilir belki

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu ihtimalin olacağını sanmıyorum valorant gibi hile karşıtı bir oyunda.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yok knka trde herkes sc kullandıgı ıcın sana oyle gelıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence olamaz çünkü hilelere izin vermeleri saçma yani

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
scleri banlamayıp aynı eşleştirme havuzuna koyma ihtimalinin olduğunu pek düşünmüyorum ben açıkçası mmrına göre karşına iyi rakip atıyor onu da sen sc sanıyor olabilirsin veya smurf q daki yüksek elo oyuncularını script sanıyor olabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence bu imkansız. eğerki yapıyolarsada hile ile oynamaya birşey demiyorlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
onu ben de düşündüm de sanırım öyle bir sistem yoktur benzer wr ve benzer mmrlardan dolayı scle eşleşiyorsundur o da sc kullandığı için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer böyle birşey mümkün ise (!) sc iyi kullanan kazansın [ki mümkünatı yok]

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sc li hesapta tokatlıyorlar beni bi görseniz ya sc ya smurf dersiniz :D kda da kötü. Hep feedledim bugün :p

Üye
3 HİZMET YILI
Smurf Q olabilir. Ben sc kullanmadan %82 win rate li çarımda da full script ve low win ratelerle oynuyorum. Skill kaçıran yok, baron yapamıyoruz, çimenlere sıkıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yok kanka arkadaşım ve ben kullanıyoruz karşısı gayet normal insanlar :D script falan hiç denk gelmedi ya da biz farketmemiş olabilriiz

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bro dün bi maç attım biri anladı sc oldugumu ve maç sonu report etti sonraki maçta karışma sc li adc geldi olabilirmi olabilir :D

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Böyle birşey olacağını zannetmiyorum. Riot sc olanlari algilasa banlamak yerine neden böyle birşey yapsın ki? Belki de sen sc kullandigin için psikolojik olarak sana öyle geliyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...