Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce site faydalı mı, seçkin üye olmak ne kadar süre alır?
Aga bu site gibisi zor bulunur ücretli hilelerin hepsini ücretsiz veriyorlar tek şartları sitede aktif kalman onuda yerine getirmesi pekte zor bir olay değil
Seçkin olmak zor değil, 2 günde onaylı üye oldum oda mesaj sınırı olmasaydı 1 günde mesaj sınırı olmasa belki şuan seçkin üyeydim, paralı hilelerin veremediği özelliği veriyor ve bedavaya.
sadece hile bakımından bakmamak gerek ben python öğrenmeye bu site sayesinde başladım sitedeki insanların çoğunun bilgili ve düşünen insan olması çok güzel bir fayda sağlıyor.
Tabii ki faydalı dostum. Üye rankınızı spamsız ve düzgün bir biçimde yükseltmek size bir çok fayda sağlayacaktır. Mesela, forumumuzu kullanarak yazılım dili öğrenmeye en azından bir adım atabilirsiniz. Problemlerinizi sitedeki bilgili kişiler ile tartışarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Bilgili olduğunuz bir konuda paylaşım sağlayarak forumumuza katkıda bulunabilirsiniz. Bunların dönüşü olarak hem forum rankınız yükselir hem de bilgi seviyeniz artar. İyi forumlar.
Harika site, her yerde paralı olan hileler ücretsiz sunuluyor hiçbir sıkıntıları da yok. Sohbet muhabbet topiclerine çok göz gezdiremedim ama canlı duruyor
memoryhackers çok eskilerden beri kaliteli işler sunan bir forum,hileleri ücretsiz sunmaları da cabası. Benim olduğum dönemde seçkin olmak ortalama 1 ay kadar sürüyordu ban yemek istemiyorsan. Şuan sanırım daha fazla.