Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce site faydalı mı, seçkin üye olmak ne kadar süre alır?
Site gayet güzel hem sohbet muabbet hem eğlence hemde bedava hile sadece biraz emek iatiyor 2 hafta boyunca çok aktif olursan seçkin üye olabilirisin hem seçkin üyeye kasarsın hemde vakit geçirisin fikir alışverişi yaparsın bence gayet güzel bi site daha iyisi yok piyasada memory hackers candır
Eğer her gün aktif olup mesaj sayısını arttırırsan olursun sanırım 1 ayda falan çünkü attığın mesaj silinmemesi önemli veya o sürede ban yememen lazım o şekil
ilk başlarda kim yapar 300 yorumu diye düşünüyordum ama sonradan baktım ki bütün siteler hileleri parayla satıyor ama bu site ayrıcalık tanıyıp senden sadece aktif kalıp seçkin üye olmanı istiyor ve hileyi kullanmama izin veriyor ben yorum yapmaya başlayalı 3 4 gün oluyor sanırım 1 aya kalmaz seçkin üye olup hileyi yüklicem
Super awesome place to hangout and the side benefit of great cheats for FREE. I am working on becoming higher status in the community. It takes time but it isn't hard if you enjoy the people here!