Sizce T1 dünya şampiyonu olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
faker şu an da canla başla saldırıyor, adamın yaşı gelmeye başladı iyice sanırım şampiyonluk t1in olacak

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka faker zaten bilenmiş gibi bi tip var t1 a bende bakıyorum harbiden makineler

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
T1 şu an çok iyi gidiyor ama Gen.G'de aynı şekilde çok iyi ben Gen.G'nin şampiyon olacağını düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selamlar herkese lck ligini takip edenler vardır aramızda bende çok yakından takip ediyorum aşırı keyifli maçlar oluyor özellikle t1 bu yıl formda gumayusi falan makine gibi oynuyor sizce o sene bu senemi faker emaneti geri alırmı
tl alır gibi duruyor ama gönlüm t1'den yana faker için :peepoCry:

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
T1 jungler ve top(canna'ya kadar) sıkıntısı çekiyordu, Oner şuana kadar olan performası çok iyi. Faker'e bakacak olursak adamdan tecrübe fışkırıyor, oyuniçi call'lar ile rookie oyuncuları yönetiyor. Gumayusi ve Keria çok tehlikeli bir ikili, aşırı uyumlular. Zeus fena oynamıyor ligdeki diğer oyunculara göre ortalama bir performansı var.
İzlediklerime göre yüksek ihtimal dünya şampiyonu olabilir tabi LPL'den RNG ya da Bilibili gaming gelip 2-0'dan 3-2 yapmazsa

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
T1 jungler ve top(canna'ya kadar) sıkıntısı çekiyordu, Oner şuana kadar olan performası çok iyi. Faker'e bakacak olursak adamdan tecrübe fışkırıyor, oyuniçi call'lar ile rookie oyuncuları yönetiyor. Gumayusi ve Keria çok tehlikeli bir ikili, aşırı uyumlular. Zeus fena oynamıyor ligdeki diğer oyunculara göre ortalama bir performansı var.
İzlediklerime göre yüksek ihtimal dünya şampiyonu olabilir tabi LPL'den RNG ya da Bilibili gaming gelip 2-0'dan 3-2 yapmazsa
çok güzel anlatmışsın özellikle Gumayusi Keria ikilisi makine gibiler çocuklar muhtemelen Gumayusi çizgisini bozmaz ise yeni Uzi diyebiliriz

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence finalde şampiyonluğu verecekler gibi, ama alma şansları da çok yüksek. Oyuncular bu şekilde devam ederse alabilirler.

Üye
4 HİZMET YILI
Takımca iyiler alabilirler ama belli olmaz alamayabilirlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...