T1'in de son anlarda saçma sapan oynama şeyleri var. Faker yine çıldırır gibime geliyor. Şu an için takım iyi fakat değişebilir dediğim gibiFinalde muhtemelen GenG ile karşılaşıcaklar kolay win bence Chovy sadece farm atıyor etkisiz eleman resmen
Umarım olurlar faker reis emaneti geri alır adama sürekli bitmiş oyunla alakası yok falan diye flame atıyorlar cevap olur hepsineT1'in de son anlarda saçma sapan oynama şeyleri var. Faker yine çıldırır gibime geliyor. Şu an için takım iyi fakat değişebilir dediğim gibi.
sentinelden başkasi zor sc cok iyi oynuyorselamlar herkese lck ligini takip edenler vardır aramızda bende çok yakından takip ediyorum aşırı keyifli maçlar oluyor özellikle t1 bu yıl formda gumayusi falan makine gibi oynuyor sizce o sene bu senemi faker emaneti geri alırmı
Valla bence takımı en iyi şekilde sırtlıyor, hala çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İnşallah alırlar.Umarım olurlar faker reis emaneti geri alır adama sürekli bitmiş oyunla alakası yok falan diye flame atıyorlar cevap olur hepsine
Tecrübesi yeter sadece takımdaki oyuncular lafını dinlesin onlarında önü çok açık benceValla bence takımı en iyi şekilde sırtlıyor, hala çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İnşallah alırlar.
Aynen öyle, disiplinleri iyi olduğu sürece alırlar, ama ben yine de sapıtma ihtimallerini göz önünde bulunduruyorum. Sapıtınca da çok sapıtıyorlar ya.Tecrübesi yeter sadece takımdaki oyuncular lafını dinlesin onlarında önü çok açık bence
Sapıtan iki oyuncu var biri keria diğeri oner gumayusi ve zeus fena ciddi oynuyor son maçlarında gumayusi bir cait oynadı adam dakika 20 adc ile 250 farm almıştıAynen öyle, disiplinleri iyi olduğu sürece alırlar, ama ben yine de sapıtma ihtimallerini göz önünde bulunduruyorum. Sapıtınca da çok sapıtıyorlar ya.
olur btwselamlar herkese lck ligini takip edenler vardır aramızda bende çok yakından takip ediyorum aşırı keyifli maçlar oluyor özellikle t1 bu yıl formda gumayusi falan makine gibi oynuyor sizce o sene bu senemi faker emaneti geri alırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?