Önceden 6 yıl boyunca sabit türktelekom Kullanıyordum 12 mbt ona 85 tl öderken Sonra türknet Keşfettim 35mbt ona şimdi 95 tl ödüyorum ve parasının fazlasını alıyorum oyuzden turknet daha iyi ve tarütsüz.
Sizce Türkiyenin en iyi İnternet Servis Sağlayıcısı nedir ?
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
Valla taahütsüz olanlardan şaşmayın. Ben türknette kullandım millenicomda kullandım. Türknetten çok bir verim alamadım ama millenicomdan daha iyi verim aldım ama şuan türknet bulunduğum bölgeye gigafiber getirse gözüm kapalı geçerim.
Fiyat performans olarak. Türknet fiyat olarak iyi altyapı desteklediğinde iyi ama müşteri temsilcisi yok. Kayıt açıp bekliyorsunuz. Bir mesajatıyorsunuz 2 günde bir dönüyor. bence çok başarılı değil. Ama altyapısı 1gbt olan yerler şanslı gerçekten o hızı veriyorlar.
evet ben türknetliyim internet hızını tam olarak alabiliyorum ama bi sıkıntı vb olunca çok geç geri dönüş yapıyorlar arkadaşımın arızasını 1 hafta sonra düzeltmişler