Oyun için neden onermiyorsunuz hocam genelde oyun oynarımBence muhattab istiyorsan Türksatı öneririm arıza ve durumunda baya ilgililer lakin oyun için istiyorsan pek onermem
Türksat ping artışı yapıyor olabilir belki de o yüzden önermiyorOyun için neden onermiyorsunuz hocam genelde oyun oynarım
Fiber ise firma farketmiyor, fiyata göre seçebilirsiniz, bakır ise TT yada TurkcellEn iyi İnternet sunucusu hangisi sizce arkadaşlar ?
İşinin arkasında duracak , sorunum olduğu zaman muhattab bulabileceğim ?
Aynen ping sorunu gerçekten harika bir İnternet (bence) lakin ping leri bir türlü çözemedilerTürksat ping artışı yapıyor olabilir belki de o yüzden önermiyor
Anladım hocam her oyun için yapıyor mu ki bu sorunuTürksat ping artışı yapıyor olabilir belki de o yüzden önermiyor
Lol tr sabit 65 ms oynuyorum öyle düşünAnladım hocam her oyun için yapıyor mu ki bu sorunu
Normalde en düşük 17 en fazla 60Anladım hocam her oyun için yapıyor mu ki bu sorunu
Fiber alt yapısı var (Gpon) diye adlandırdıkları cam kablo lakin bir türlü karar veremedimFiber ise firma farketmiyor, fiyata göre seçebilirsiniz, bakır ise TT yada Turkcell
dostum eğer metropolde oturmuyorsan telekom ama büyük şehirde değişebilirEn iyi İnternet sunucusu hangisi sizce arkadaşlar ?
İşinin arkasında duracak , sorunum olduğu zaman muhattab bulabileceğim ?
Lol tr sabit 65 ms oynuyorum öyle düşün
Post automatically merged:
Normalde en düşük 17 en fazl
Harbiden ping sorun yapar maalesef elemek zorunda kalacak gibiyim :/Lol tr sabit 65 ms oynuyorum öyle düşün
Post automatically merged:
Normalde en düşük 17 en fazla 60
Şuan kullaniyormusunuz arkadaşların dediği gibi sorunlarınız oluyor mu ?türksat
Büyük şehir denilebilir hocam , zaten oyun için araştırıyorum, büyük ihtimal tercihim telekom olacakdostum eğer metropolde oturmuyorsan telekom ama büyük şehirde değişebilir
O dediğiniz sistem en son sistemleri olması gerekiyor dostum o alt yapıya sahipseniz düşünmeyin derimFiber alt yapısı var (Gpon) diye adlandırdıkları cam kablo lakin bir türlü karar veremedim![]()
Peki hocam biraz daha düşünüp karar vereceğim tesekkurlerO dediğiniz sistem en son sistemleri olması gerekiyor dostum o alt yapıya sahipseniz düşünmeyin derim
Fiyata göre seçmeniz sizin için iyi olur, serverlar aynı olduğu için firmalar arasında pek birşey farketmeyecek.Fiber alt yapısı var (Gpon) diye adlandırdıkları cam kablo lakin bir türlü karar veremedim![]()
Peki hocam en iyisi öyle yapmak dediğiniz gibiFiyata göre seçmeniz sizin için iyi olur, serverlar aynı olduğu için firmalar arasında pek birşey farketmeyecek.
Fiyata göre seçmeniz sizin için iyi olur, serverlar aynı olduğu için firmalar arasında pek birşey farketmeyecek.