Sizce TürkNet'e geçmeli miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Arkadaşlar şuan tt kullanıyorum 15 16mb indirme 0,70 yükleme alıyorum indirmede sıkıntım yok oyunlarda ping olmuyor filmlerde 1080p donmadan izliyorum zatende tek kullandığım için bana yetiyor ama ben youtube ile uğraştığım için bu yükleme hızı ile 2gb videoyu 8 9 belkide 10 saate anca yüklüyorum şuan 90 lira fatura ödüyorum indirme hızımdan bi şikayetim yok fakat yükleme hızı yetmiyor alt yapımda 75e kadar destekliyor sizce türktelekoma geçmelimiyim geçersemde telefon kablosu ile internete bağlanıyorum o kadar hızı karşılarmı yada dedikleri gibi 75mb hız alabilirmiyım altyapımın desteklediği kadar yükleme hızı ne kadar alırım bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim :) .

Süper Üye
Turk.neti 3 sene kullandım sorun yaşamayana dek iyidir ancak sorun çözmede hiçbir etkileri yok ne yazık ki. Size vaad edilen hızın tamamını verirler eğer iç tesisatını kaliteli ise tamamına yakınıda alabilirsiniz. Arayıp görüşebileceğiniz bir mh yok ne yazık ki. Oimden kayıt açarsınız 1 hafta sonrada dönerler, 3 gün sonrada. Kısaca burada tercih size kalıyor ben kendilerinden ayrıldım. Türk telekom yada Superonline ın fiber paketerinden birini düşünüyorum şahsen size şunu söyleyeyim hemen hemen birçok taahhütsüz firmayı deneyimledim şahsi kanaatimce gene en iyisi altyapıyı size sağlayan şirketin kendisinden hizmet almak en kötü muhattabınız var iyiden iyiye.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
18
Onu kendin alt yapından sorgulatmalısın. Taahhüt ettikleri hızı veriyorlar ancak tek sıkıntısı şudur. Problem yaşamanız durumunda karşınızda adam bulamazsınız bota bağlamışlar. Otomatik cevap veriyor tek bu durumu kötü. TürkNet bazılarına göre çok iyi, bazılarına göre çok kötü. Benim tavsiyem TürkNet'e geçmenizdir. Taahhüt olayı zaten yok. Beğenmezseniz 1 ay kullanır çıkarsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Turk.neti 3 sene kullandım sorun yaşamayana dek iyidir ancak sorun çözmede hiçbir etkileri yok ne yazık ki. Size vaad edilen hızın tamamını verirler eğer iç tesisatını kaliteli ise tamamına yakınıda alabilirsiniz. Arayıp görüşebileceğiniz bir mh yok ne yazık ki. Oimden kayıt açarsınız 1 hafta sonrada dönerler, 3 gün sonrada. Kısaca burada tercih size kalıyor ben kendilerinden ayrıldım. Türk telekom yada Superonline ın fiber paketerinden birini düşünüyorum şahsen size şunu söyleyeyim hemen hemen birçok taahhütsüz firmayı deneyimledim şahsi kanaatimce gene en iyisi altyapıyı size sağlayan şirketin kendisinden hizmet almak en kötü muhattabınız var iyiden iyiye.
bilgiler için teşekkürler. aslında türktelekom iyi ama istediğim yükleme ve indirme hızı paketleri biraz pahalı bu yüzden türknete geçmeyi düşünüyorum hem fiyatlarıda iyi yani fp interneti olsa benim için daha iyi olacaktır.
Onu kendin alt yapından sorgulatmalısın. Taahhüt ettikleri hızı veriyorlar ancak tek sıkıntısı şudur. Problem yaşamanız durumunda karşınızda adam bulamazsınız bota bağlamışlar. Otomatik cevap veriyor tek bu durumu kötü. TürkNet bazılarına göre çok iyi, bazılarına göre çok kötü. Benim tavsiyem TürkNet'e geçmenizdir. Taahhüt olayı zaten yok. Beğenmezseniz 1 ay kullanır çıkarsınız.
aynen bende öyle düşünüyorum ama insanın aklında yine sorular kalıyor tabi

Onaylı Üye
türk telekom kullanıyorum memnun degilim türknet cok iyi ama alt yapı destekliyorsa

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
18
bilgiler için teşekkürler. aslında türktelekom iyi ama istediğim yükleme ve indirme hızı paketleri biraz pahalı bu yüzden türknete geçmeyi düşünüyorum hem fiyatlarıda iyi yani fp interneti olsa benim için daha iyi olacaktır.

Taahhüt bitiminde, TürkNet yada NetSpeed düşünüyorum. İsterseniz siz de NetSpeed'e bir bakabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
bende turknete geçmeyi düşünüyorum ama bu aralar gıbırnet diye bişey duydum her turlu daha karlı ama turknette iyi bizim alt komşu kullanıyo

Süper Üye

Gıbırnet var birde, taahhütsüz oda. Geçip memnun kalan tanıdıklarım var fiyatlarda uygun bir bakın derim onada.

Üye
Bence Türknet yerine vodafone ye geçebilirsin çok güzel alt yapı sağlıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
Kanka sana tek yebileceğim şey, ttnet kullan türknetten daha iyidir. Çünkü şuan güncel olarak birçok yakınım uyarılarıma rağmen türknet kullanıyor ve tam anlamıyla rezalet. Alacaksan ya süperonline al ya da alma :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
altyapını dikaate alarak geçmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
geç bence ucuz ve hızlı internet

Puma
Banlı Üye
Kardeşim kesinlikle geçmelisin çok iyi şuan netim TurkNet efsane birşey hiçbir zaman problem yaşatmıyor, ancak her yerde altyapısı yok dikkat et.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
türk telekomda sıkıntı yaşayabilirsin ama türk net sana yeteri gelecektir türk nete geçmeni öneriyorum

Onaylı Üye
Aynı altyapı olduğu için iyi araştırma yapmalısın ve ayrıca iç hattını yenilemeni öneririrm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Türk sat kullanıyorum Fiber interneti hiç böyle beklemiyordum hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.