Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keyif meselesi ki bu kanka. Şahsen tütün içemiyorum ağır ve garip bir tadı varmış gibi geliyor. Ama çok sevip içen arkadaşlarımda var. Ağzının tadına bağlı.
Aga parasızlıktan tütün aldım dört paket. İkisini içtim. Üçüncü paketten bir tane yaktım ki yakmamla boğazımın yarılması bir oldu. Son iki paketi çöpe attım. Bırakıyorum dedim. Bir süre tütün dükkanında çalışmıştım. Tavsiyem, ya tekel için ya bırakın.
Tütün tütünü ve pamuğu bakımından daha kalitesiz vücuda daha zararlı ama diğerleride fazla masraflı en iyisi parlement tütünü alıp kendin sarman hem daha ucuza geliyor hem daha iyi senin için
hafif sigara içmen senin için daha iyi olur ama tütün her zmn için tekle göre daha ağır olur ama bırakman senin için daha iyi babam yıllardır tütün içiyor zor nefes alıyo artık
bir ara maddi anlamda kötü durumdaydım (uzun yıllar önce) tütün başlamak zorunda kaldım. eğer tütün içecekseniz bu maddi kaygıdandır. ozaman hazır satılan sarmaları almayın evde kendiniz makinasıyla doldurun. hazır satılanlar adi tütün oluyor en iyi ihtimalle adi tütün ile iyi diye satılan tütünün karışımı oluyor. zaten içerken anlarsınız. birinci dal iyi geliyor sonraki içtiğin boğaz yakıyor. açık tütün eğer tanıdık ve güvendik değilse almayın. onda da karıştırma yapıyor satıcı. en sağlamı bandrollü kapalı paket alıp sarmak