Onaylı Üye
öncelikle helal olsun 1.likle bitirmişsin mesela bana programcılıktan biraz bahsedermisinKardeşim Kırıkkale işletmeyi 1. olarak bitirdim şuan programcılık yapıyorum. Kısaca okuyacaksan sağlam bir üniversitede sağlam bir bölüm okuman.
abi sen nerede okudun üniversteSohbet bölümünde muhabbet edilebilecek herşeyini yazabilirsin dostum ama aşırı olmayacak şekilde
Sana şöyle söyleyeyim dostum 2 senelik Üniversite bile okusan işinde bir farkın olur üniversite okuyacağım diyorsan
Bölümünü iyi seçip kendi hedefin ne ise o eğitimi o yönde şekillendir
Üniversite ismi vermeyeyim ama bölümüm makine bölümüabi sen nerede okudun üniverste
abi ben türkiye matematik olimpiyatlarında 16. oldum ve tamamen algoritmaydı benim hayalim yazılımcılık zaten daha öncede bi kaç konu açtım yazılımla alakalıAçık konuşmak gerekirse matematiksel zekan ve algoritman iyiyse cidden keyifli bir iş. Mesela bir engel var senin önünde o engeli geçince gurur duyarsın ya kendinle. Programlama tam olarak öyle bir hatayı çözünce kendine güvenin artıyor. Devamlı zihnin yoruluyor. Ama meyvesini yemek bir o kadar zevkli
Helal olsun ama bunlardan farklı olarak dil öğrenmeni de tavsiye ederimabi ben türkiye matematik olimpiyatlarında 16. oldum ve tamamen algoritmaydı benim hayalim yazılımcılık zaten daha öncede bi kaç konu açtım yazılımla alakalı
abi mesela ben sana sadece tmm eyv falan yazsam bu bi sıkıntı ama burası sohbet bölümü yani uzun uzun konuşabiliriz tabi bazı konular dışındaHelal olsun ama bunlardan farklı olarak dil öğrenmeni de tavsiye ederimForum kurallarına aykırı hareket etmeyelim diye sorun olursa mesaj atabilirsin. Buradan mesaj kasıyor gibi gözükmeyelim
abi sen hangi bölümü önerirsin üniverstedeEvet universite oku bence 4 yillik olmasa bile 2 yillik oku en azindan is yeri bulma sansin daha cok artar acikta kalmazsin
önerin için teşekkürler ama buraya bu tarz sorular sormam sıkıntı olurmuBence üniversite okumalısın. Ortamı çok farklı, herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorum.
önerin için teşekkürler ama buraya bu tarz sorular sormam sıkıntı olurmu
ah keşke olsaydı baba parası ve mesleği doğru diyosun artık en ufak işe bile lise diploması istiyolar sağolun ben zaten büyüklerden akıl almayı seven birisiyim sağolher ihtimalle okumalısın diploma şart garsona bile lise diploması istiyolar artıkbabaişin varsa gerek yok tabi herşeyi geçtim daha iyisosyalleşe bilmen için üniversite gibi bir ortama girmen gerekir mutlaka git
bende aynısını düşünüyom fakat ailem illa git diyo bakalım hadi hayırlısı teşekkürler bu aradaEğer İşin Sonucu İyi Bir Yere Götürücekse Oku Ama Hayır Yapamıcam Diyorsan Seneni Ve Paranı Heba Etme Git Çalış Bir Yerlerde
oney kardeş çeviride bilmiyo hangi dil oKALEM DE NARE MANOKİ SURANE MANKİ TOŞKÖBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?