Sizce üniversite okumalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sizce üniversite okumalımıyım
nasıl bir yer
veya bi anınız varsa yazabilirmisiniz

sohbet bölümüne bu tür şeyler yazabiliyomuyuz onuda söylermisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kardeşim Kırıkkale işletmeyi 1. olarak bitirdim şuan programcılık yapıyorum. Kısaca okuyacaksan sağlam bir üniversitede sağlam bir bölüm okuman.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sohbet bölümünde muhabbet edilebilecek herşeyini yazabilirsin dostum ama aşırı olmayacak şekilde

Sana şöyle söyleyeyim dostum 2 senelik Üniversite bile okusan işinde bir farkın olur üniversite okuyacağım diyorsan
Bölümünü iyi seçip kendi hedefin ne ise o eğitimi o yönde şekillendir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sohbet bölümünde muhabbet edilebilecek herşeyini yazabilirsin dostum ama aşırı olmayacak şekilde

Sana şöyle söyleyeyim dostum 2 senelik Üniversite bile okusan işinde bir farkın olur üniversite okuyacağım diyorsan
Bölümünü iyi seçip kendi hedefin ne ise o eğitimi o yönde şekillendir
abi sen nerede okudun üniverste

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Açık konuşmak gerekirse matematiksel zekan ve algoritman iyiyse cidden keyifli bir iş. Mesela bir engel var senin önünde o engeli geçince gurur duyarsın ya kendinle. Programlama tam olarak öyle bir hatayı çözünce kendine güvenin artıyor. Devamlı zihnin yoruluyor. Ama meyvesini yemek bir o kadar zevkli :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Açık konuşmak gerekirse matematiksel zekan ve algoritman iyiyse cidden keyifli bir iş. Mesela bir engel var senin önünde o engeli geçince gurur duyarsın ya kendinle. Programlama tam olarak öyle bir hatayı çözünce kendine güvenin artıyor. Devamlı zihnin yoruluyor. Ama meyvesini yemek bir o kadar zevkli :)
abi ben türkiye matematik olimpiyatlarında 16. oldum ve tamamen algoritmaydı benim hayalim yazılımcılık zaten daha öncede bi kaç konu açtım yazılımla alakalı

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
abi ben türkiye matematik olimpiyatlarında 16. oldum ve tamamen algoritmaydı benim hayalim yazılımcılık zaten daha öncede bi kaç konu açtım yazılımla alakalı
Helal olsun ama bunlardan farklı olarak dil öğrenmeni de tavsiye ederim :) Forum kurallarına aykırı hareket etmeyelim diye sorun olursa mesaj atabilirsin. Buradan mesaj kasıyor gibi gözükmeyelim :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Helal olsun ama bunlardan farklı olarak dil öğrenmeni de tavsiye ederim :) Forum kurallarına aykırı hareket etmeyelim diye sorun olursa mesaj atabilirsin. Buradan mesaj kasıyor gibi gözükmeyelim :)
abi mesela ben sana sadece tmm eyv falan yazsam bu bi sıkıntı ama burası sohbet bölümü yani uzun uzun konuşabiliriz tabi bazı konular dışında

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Evet universite oku bence 4 yillik olmasa bile 2 yillik oku en azindan is yeri bulma sansin daha cok artar acikta kalmazsin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bence üniversite okumalısın. Ortamı çok farklı, herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
önerin için teşekkürler ama buraya bu tarz sorular sormam sıkıntı olurmu

Muhabbet kategorisi üyelerimiz burda gerekli sınırları aşmadığı sürece muhabbet etsinler diye böyle bir kategorimiz mevcut. Sıkıntı olmaz.

Elodie
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
her ihtimalle okumalısın diploma şart garsona bile lise diploması istiyolar artık :D babaişin varsa gerek yok tabi herşeyi geçtim daha iyisosyalleşe bilmen için üniversite gibi bir ortama girmen gerekir mutlaka git

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
her ihtimalle okumalısın diploma şart garsona bile lise diploması istiyolar artık :D babaişin varsa gerek yok tabi herşeyi geçtim daha iyisosyalleşe bilmen için üniversite gibi bir ortama girmen gerekir mutlaka git
ah keşke olsaydı baba parası ve mesleği doğru diyosun artık en ufak işe bile lise diploması istiyolar sağolun ben zaten büyüklerden akıl almayı seven birisiyim sağol

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eğer İşin Sonucu İyi Bir Yere Götürücekse Oku Ama Hayır Yapamıcam Diyorsan Seneni Ve Paranı Heba Etme Git Çalış Bir Yerlerde

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Eğer İşin Sonucu İyi Bir Yere Götürücekse Oku Ama Hayır Yapamıcam Diyorsan Seneni Ve Paranı Heba Etme Git Çalış Bir Yerlerde
bende aynısını düşünüyom fakat ailem illa git diyo bakalım hadi hayırlısı teşekkürler bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...