Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuan bu devirde biş bulmak istiyorsan onu okumaktan daha fazla bir şey yapmalısın ne biliyim bi mühendis olursan yurt dışında akrabalrın varsa orda çalışarak hayatını kurtarabilirsin ama yoksa çok çalışman lzım
Kardeşim ülke mahvoldu Üniversite okuyanlar işsiz Ama gene de oku cebinde bulunsun anladın değil mi yani kardeşim zararı yok faydası vardır elbet okul cebinde bulunsun bir gün hiçbir şey yapamazsın bir yere girersin girdiğin yerde de yükseliyorsun dur üniversite mezunu oldugun daha hızlı yükselirsin
Kanka olay okuyacağın bölümde bir de kendini üniversite yıllarında ne kadar geliştirdiğine bakıyor. Ama okuman daha iyi olur mu şu dönemde bilemiyorum.
Depends on what you want to do in life, you dont need school to own a business, just do it, but to become a doctor/dentist, yes you will need school of course. if you have the option to do school though, its a good idea, itd definitely be worth it if youre trying to be a lawyer etc...
Herşey bir kenara önemli olan senin ne istediğin sırf bir diplomam olsun kenarda dursun çerçeve yapar asarım kafasıyla düşünüyorsan okuma ama şu olmak istiyorum çok istiyorum okumadan olamam gibi bir hayalin varsa bunun peşinden git oku tabiki ama etrafımda üniversiteyi okumuş ve okumadanda yapabileceği işlerde çalışan çok fazla tanıdığım var tabi insanın kendini geliştirmesi önemli bir şey ama bunun okumakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. istanbul üniversitesi bankacılık bölümünü 2 sınıfta bıraktım çünki bitirseydim de yapmayacağım hayatıma bir artı katmayacağını düşünüyordum. 4 sınıfta mezun olmasına 1 sene kala okulu bırakan ve iş hayatına atılan arkadaşlarım oldu ve çok başarılı olanlarda var neticede önemli olan kendine güvenin ve ne yapmak istediğin diploma hiç bir şeyi çözmüyor. Ve bu Ülkede ''HİÇ BİR ŞEYİ ''
universiteye dandik bolumleri okumak icin gidersen zaman kaybi yasayabilirsin once ileride ne yapmak istedigine karar ver daha sonra universiteye karar ver zira ne gelirsecilerin hepsi suan baska islerde calisiyor cano
Üniversite okunmalı kendi görüşümce çünkü orda tek başınasındır düştüğünde kendin kalkıyorsun ayağa başka şehirlere gidip gezebiliyorsun korkusuz. Örneğin ben 2 yıllık okudum parasızlığıda, insanlığıda, çıkarcılığı, arkadaş kim dostun kim seni seven kim herşeyin anlaşıldığı bir yer. Benim çok anım oldu bu arada
eğer iyi değilsen okuma dostum bu ülkede bi şeyin en iyisi değilsen işsiz kalırsın iş imkanları çok kısıtlı onun yerine 4 yıl çalışıp para biriktirebilirsin