Sizce üniversite okumalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum şuan mezuna kalmayı düşünüyorum okul köle olmayı öğretiyor iyi bir ceo olursun patronunu zengin edersin ceo yerine neden patron olmayasın bunun için biraz gözleri açıp girişimci olmak lazım şuan bunu kovalıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu yorum siyasete girer mi bilmiyorum ama giriyorsa özür diliyorum şimdiden. Sana şahsi önerim ülke şartları baz alındığında üni okumak gereksiz şahsımca.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
okumalısın bence bende okumayı düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yes you definetlly should
I am doing it after a long time aswell

Üye
5 HİZMET YILI
bende bu sene kocaelini kazandım pandemi sağolsun daha yaşayamadık universite hayatını :(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka şöyle diyebilirim okuyacaksan tam okuman gerekiyo yarım yamalak iş olmaması gerek örnek veriyim belli adı sanı çıkmış ünileri yazmanı tavsiye ederim ve yazıcaksan doğru düzgün bölüm yazman gerekiyo mühendislik tıp avukat vb

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
okuyan işsiz kalıyor doktorluk falan okuman lazım yada ticarete girişcen boşa okumuş olursun yoksa

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
üniversite bir noktada gerekiyor artık kafeye eleman alırken bile üniversite okudunmu diye soruyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence üniversiteden ziyade hangi iş yapmak istiyorsun o iş ve ona uygun bölüme göre hareket et artık üniversiteden ziyade iş tecrübesine ve o iş hakkında bilgine bakıyorlar üniversitenin eskisi kadar bi anlamı yok benim fikrimce

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Eğer hedefin varsa onun üzerinde ismi duyulmuş üniversitelere git öneririm! ama şöylede yapabilirsin. devlet memuru olursun daha fazla maaş almak içinde yani 500 600 tl değişiyor mevki ve makama göre öyle öyle maaşın artar. eğer yazılımcılık veya herhangi bir konuda merakın veya sevgin varsa üzerine git. eskiden arsa sahibi tarla sahibi okumamış adamlar şimdi zengin oluyor ama devir değişti herşey yavaş yavaş değişiyor. Rahat etmek istiyorsan kazmanı sağlam yere tak! :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hocam her iş başvurusu yapacağında ünilerin şu bölümlerinden mezun diye şart koşuyorlar o yüzden okumalısın

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şimdi lise mezunlarını çöpçü bile yapmıyorlar üniversite mezunları bile asgari ücret alıyor fabrikalarda bazıları ki bizim ülkemizde 1 asgari ücretle ev geçindirmek imkansız yani kira zaten asgari ücretin yarısı yakıtı şeyi desen geleceğini düşün derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
okumalısın bence kendini daha çok geliştirir ve daha çok imkan bulursun iş konusunda dostum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
geleceğin için iyi bir ünide oku ortamda sana kalmış iyi arkadaşlarda edinirsin kız erkek

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
okuyup da iyi yerlere gelenler var ama okumayıpta risk alıp iyi yerlere gelen var kendi senin bileceğin iş başarılarını dilerim :)

Üye
5 HİZMET YILI
дбез образование никуда

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
başkalarının düşüncesini boşver ben okumanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...