Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum şuan mezuna kalmayı düşünüyorum okul köle olmayı öğretiyor iyi bir ceo olursun patronunu zengin edersin ceo yerine neden patron olmayasın bunun için biraz gözleri açıp girişimci olmak lazım şuan bunu kovalıyorum
Bu yorum siyasete girer mi bilmiyorum ama giriyorsa özür diliyorum şimdiden. Sana şahsi önerim ülke şartları baz alındığında üni okumak gereksiz şahsımca.
kanka şöyle diyebilirim okuyacaksan tam okuman gerekiyo yarım yamalak iş olmaması gerek örnek veriyim belli adı sanı çıkmış ünileri yazmanı tavsiye ederim ve yazıcaksan doğru düzgün bölüm yazman gerekiyo mühendislik tıp avukat vb
bence üniversiteden ziyade hangi iş yapmak istiyorsun o iş ve ona uygun bölüme göre hareket et artık üniversiteden ziyade iş tecrübesine ve o iş hakkında bilgine bakıyorlar üniversitenin eskisi kadar bi anlamı yok benim fikrimce
Eğer hedefin varsa onun üzerinde ismi duyulmuş üniversitelere git öneririm! ama şöylede yapabilirsin. devlet memuru olursun daha fazla maaş almak içinde yani 500 600 tl değişiyor mevki ve makama göre öyle öyle maaşın artar. eğer yazılımcılık veya herhangi bir konuda merakın veya sevgin varsa üzerine git. eskiden arsa sahibi tarla sahibi okumamış adamlar şimdi zengin oluyor ama devir değişti herşey yavaş yavaş değişiyor. Rahat etmek istiyorsan kazmanı sağlam yere tak!
şimdi lise mezunlarını çöpçü bile yapmıyorlar üniversite mezunları bile asgari ücret alıyor fabrikalarda bazıları ki bizim ülkemizde 1 asgari ücretle ev geçindirmek imkansız yani kira zaten asgari ücretin yarısı yakıtı şeyi desen geleceğini düşün derim.