Süper Üye
Valorant hilesi sizce ne zamana fix yer?
Yani sence ben fix yiyene kadar süper üye olabilir miyim 3 gün önce 285 mesajm falan vardı bayadır girmiyordum şimdi konulara mesaj yazınca böyle oldukolay kolay yiyeceğini sanmıyorum kanka süper üye üstüne olduğu için çok fazla kişi kullanmıyor public hile gibi değil
Lolde binlerce hesap aynı anda ban yemişti hile dosyası yüzünden valorantta aynı durumu yaparrsalar fixlemek yerine bizi tuzağa düşürmeye çalışabileceklerini düşünüyorumValorant hilesi sizce ne zamana fix yer?
kanka hilelerin çoğu fix yer, yedikçe güncellenir bunun sonu yok gibi birşey. Bende çok çok merak ediyorum en kısa sürede denemek istiyorum forumda aktif takılacağız bundan sonraYani sence ben fix yiyene kadar süper üye olabilir miyim 3 gün önce 285 mesajm falan vardı bayadır girmiyordum şimdi konulara mesaj yazınca böyle oldu
Olabilir öyle olursa baya bi hesap ban yer ama uğraşırlar mı sanmıyorumLolde binlerce hesap aynı anda ban yemişti hile dosyası yüzünden valorantta aynı durumu yaparrsalar fixlemek yerine bizi tuzağa düşürmeye çalışabileceklerini düşünüyorum
super uyeler kullana biliyor bir valorant yetklisi direkt indirip erisemiyor dosyalara sorun yok kullanin oyuna guncelleme geldigi zaman uptadeye aliniyor direkt zaten.Yani sence ben fix yiyene kadar süper üye olabilir miyim 3 gün önce 285 mesajm falan vardı bayadır girmiyordum şimdi konulara mesaj yazınca böyle oldu
İnş fazla dayanırda bende biraz oynarım.Bence de o kolay kolay Fix yemez ya süper üye olduğu için az kişi kullanıyor
kanka bizim şansımıza fix yermiş elde ettiğimiz gün.İnş fazla dayanırda bende biraz oynarım.
Forumda eğlenerek vakit geçiriyorum gerçekten bazı şeyleri iyi derecede bilenler var her konuya yorum yapmak yerine biraz EXP kasmaya bakıyorum hocam. İlerledikce daha iyi olurkanka bizim şansımıza fix yermiş elde ettiğimiz gün.
fix yesede memory ekibi çalışıyor zaten keşke reklamları arttırsalar daha fazla kazançları olsa daha fazla motive olurlar
Valla parayı hakediyorlar ellerine sağlkkanka bizim şansımıza fix yermiş elde ettiğimiz gün.
fix yesede memory ekibi çalışıyor zaten keşke reklamları arttırsalar daha fazla kazançları olsa daha fazla motive olurlar