Sizce Valorant'ta en güçlü karakter hangisidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aimi iyi olanlara reyna öneririm çok güclü hala eski hali çok çok daha iyiydi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
elon düşük ve aimin iyise direk reyna al onun dışında takım oyuncusuysan kj sova kayo

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Aimine Güveniyorsan Bayağı Güçlü Bir Çar Olan Reyna.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Jett, Astra ve Sage neden en güçlü karakterler? Jett, Valorant oyunundaki açık ara fark ile en hızlı karakter

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valorantın en güçlü karakteri kesinlikle betadaki razedir çünkü bombası çok çok daha fazla vuruyordu ve ultisinin vurduğu alan çok çok daha genişti
Post automatically merged:

Jett, Astra ve Sage neden en güçlü karakterler? Jett, Valorant oyunundaki açık ara fark ile en hızlı karakter
jettin e sinin artık 2 defa basmamızın gerekmesi çok saçma önceden çok iyidi fakat şuan jett oynanmaz bence e ni refleks ile atıyodun şimdi önceden basman grek ve pozisyon olmazsa eğer boşa gidiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bence omen ya hem kör atıyor hem sis atıyor hem isinlaniyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En güçlü karakteri sorsan bilmem ama aimim ortalama yada ortalama altıysa kesinlikle viper derim line up larla maçı taşıman çok rahat

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iyi kullanılırsa kayo bence çok op hem yer gösteriyor hem flash atıyor hem de skill kapatıyor hemde tekrar doğma özelliği var.. duelistler gibi önde giren öncü bence oyunda en op çar + ilave olarak sölüyim skye da çok iyi hem tüm takım arkadaşlarına can basıyor flash özelliği var yer söleyebiliyor + ultisi biraz basit görünsede iş görür..

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
aimim az buçuk olduğu için takıma faydalı herolar alıyorum bana göre sova çünkü rakibi gösterebiliyor hem drone hemde görüş oku ile çok kolay pozisyon vermeyen bi çar şok okları ile line up attıyor yada dar alanda hasar atıp öldürebiliyo rsi çok sevmiyorum ben ama genede spike çözerken rakibi uğraştırıyor
bana göre sova best

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...