Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaz senonundan önce bizi sıkabilecekleri kadar sıkacaklar. Daha sonrasinda sezon gelince de yurt disindan ülkeye doviz gelmesi için mekanlari v.s her yeri açıp serbest birakacaklar. Turist gelicek, dovizi birakicak, gidicek sezon son bulacak. Ondan sonra tekrardan bizi sıkmaya başlayacaklar. Geçen senede bu senaryo oldu, bu senede. Türkiyenin dövize karşi zaafı var malesef ki
ülkede bu virüsün yeteri kadar önemsendiğini düşünmüyorum buna bağlı olarak bu yaz bizi büyük zorluklar ve kısıtlamalar bekliyor gibi duruyor ve bir yazı okumuştum yazıda çok çarpıcı bir şey vardı kısıtlamalar nedeniyle insanlar bir süre sonra dayanamayıp eylemlere başlayacağı yazıyordu bu çok ciddi bir durum aslında devletin bu tür durumlar karşısında senaryoları düşünmesi lazım tabi ama şimdi siyasete girmek istemiyorum ama bunlar ciddi sorunlar ayasofya açılışı toplu cuma namazı cenaze namazı kılnıdı tv karşısında kimse sesini çıkarmadı, öncelikle devlet büyükleri örnek davranışlar sergilemeli yoksa daha çook uzun bir süre var. (benim kişisel bir fikrimdir hiç bir parti veya siyasi sempatizanı yalakası düşmanı değilimdir)
insanları yeterince içeriye hapsettiler zaten daha fazla tutamazlar zira insanların çalışmaları gerekiyor gezme tozma bir yana şuan virüsden dah büyük tehlike var ortada