Sizce yaz sezonu nasil gecer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
geçen yaz insanlar virüsten korktukları halde plajlar doluydu
bu yaz hiç korkuları olmayacak yasakları tanımayacak bence

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
karışık büyük ihtimalle kıstlamada olacak

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Olacak belli daha çok korona artacak millet denizlere akın edecek daha fazla gezmek dolaşmak isteyecek ve bu virüsün önüne geçemeyeğiz kısaca.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
pandemiden sebep çok keyifli geçeceğini düşünmüyorum malesef üzülerekki.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yaz senonundan önce bizi sıkabilecekleri kadar sıkacaklar. Daha sonrasinda sezon gelince de yurt disindan ülkeye doviz gelmesi için mekanlari v.s her yeri açıp serbest birakacaklar. Turist gelicek, dovizi birakicak, gidicek sezon son bulacak. Ondan sonra tekrardan bizi sıkmaya başlayacaklar. Geçen senede bu senaryo oldu, bu senede. Türkiyenin dövize karşi zaafı var malesef ki

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ülkede bu virüsün yeteri kadar önemsendiğini düşünmüyorum buna bağlı olarak bu yaz bizi büyük zorluklar ve kısıtlamalar bekliyor gibi duruyor ve bir yazı okumuştum yazıda çok çarpıcı bir şey vardı kısıtlamalar nedeniyle insanlar bir süre sonra dayanamayıp eylemlere başlayacağı yazıyordu bu çok ciddi bir durum aslında devletin bu tür durumlar karşısında senaryoları düşünmesi lazım tabi ama şimdi siyasete girmek istemiyorum ama bunlar ciddi sorunlar ayasofya açılışı toplu cuma namazı cenaze namazı kılnıdı tv karşısında kimse sesini çıkarmadı, öncelikle devlet büyükleri örnek davranışlar sergilemeli yoksa daha çook uzun bir süre var. (benim kişisel bir fikrimdir hiç bir parti veya siyasi sempatizanı yalakası düşmanı değilimdir)

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
insanları yeterince içeriye hapsettiler zaten daha fazla tutamazlar zira insanların çalışmaları gerekiyor gezme tozma bir yana şuan virüsden dah büyük tehlike var ortada ;)

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
5 HİZMET YILI
koronadan hem sıkıcı geçer hem mutsuz :(
Post automatically merged:

koronadan hem sıkıcı geçer hem mutsuz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...