sizce yeni bilgisayarmı alayım yoksa ram alıp bu pcyimi kullanıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yeni oyunları oynağa isteğin yoksa bence bu bilgisayar ram taktırıp idare edersin çok pahalı bilgisayar fiyatları

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ram yükseltmek pahalı olur. yükseltsen bile bilgisayar eski bir bilgisayarsa ve garanti süresi bitmişse yenilemekte fayda var. Monster abra almanı öneririm 5500-6000 fiyat arası bilgisayarları var para biriktirip alabilirsin.Oyun bilgisayarı olduğu için performansı yüksek olur başka işlemleride dilersen yapabilirsin. iyi forumlar

Üye
5 HİZMET YILI
inten core i3-2100 cpu . 4 cekırdek 3.100 Ghz işlemcim var . 64 bit . asus rx 550 4 gb 128bıt ekran kartı aldım yenı . ram 4 gb. sizce ramimi cogaltayım faydası olurmu ? bazen aşırı kasıyor. helekı pbg mobıle oynarken . 8 ypasam ramı nasıl olur hızlanırmı pc ? yoksa daha masraf yapmıyım yenı pcmı alayım ? onada şu an param yok evkur veya şanaldan taksıtle alıcam oylede çok devrilicem .? hiç işlem ypamadıgım halde 40 45 ram kullanıyor hep . disk ufak bır ıslemde dırek 100 e cıkıyor sonra dusuyor ram mı oluyor bu disk ?? . Cpu da bi sıkıntı yasamıyorum .
ram işini görmez 2. el laptop al i7 serisi öneririm asus yada acer

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sistemin darboğaz yapıyor Yeni bir PC topla RAM'le düzelmez

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
windows 10 kullanıyorsan ram leri çoğaltmanı tavsiye ederim

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ramk i yükselt kanka

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ram ile olmaz harddiscinide değiştirmen lazım fakat paran varsa yeni pc çekmen efsane olur :)

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
bence ram'i yükselt olmazsa yeni pc al ama önce ram yükseltmeyi dene
Post automatically merged:

ayrıca pc ısınıyorsa termal macununu değiştir

Üye
5 HİZMET YILI
bence ram al bilgisayara para verme boşuna piyasa çok pahalılaştı kardeşim.

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bilgisayarını bir daha baştan aşşağıya değişeceğine anakart,işlemci değiş ekran kartın zaten kötü değil o kadar işini görür.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ekran kartını yenı aldım ya 1 ay odu 900 lıraya .3-4 bın bılgısayara vermektense o zaman bunu toplıyım ram alıp denıyım sonra olmazsa işlemci . zaten oynadıgım yenı oyun falan yok pubg mobıle de kasıyor pubg lıtede 100 140 fps alıyorum csgo dada hıc kasmıyor sadece ılk acarken valorantta aynı sıkıntısız . wın 10 kullanıyorum buna 4 gb ram dusuk gelıyor sanırım . bide sureklı hile denıyorum pc virüs dolu :D oda kastırıyor . MerDo#1466 discorddan ekleyebılırsınz hıle konusunda tavsıye ıcın . gamelooptada pek kasmıyorda ldplayer smart gaga falan kasıyor baya . ram zaten hıc bısey kullanmadan %40 ta

Üye
9 HİZMET YILI
Ekran kartı neysede işlemcin baya kötü işlemci ve ram alıp kullanmaya devam edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bütçen yeni bilgisayar için uygunsa yeni bilgisayar almanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sıfır 4 gb ram 100 lıraymıs alıcam 2 tane . kuzenm bılgısayarcı baska masraf yapma bunu satar yenı kasa toplarız dedı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...