mesela oyunun ilk çıktığı ay gerçekden zevk veriyorduoyunun 2 kitlesi var hileliler ve hilesizler artarmı bilmem
Hile her zaman olucaktırSizce Pubg lite yeni sezondan sonra hileler artıcak mı azalıcak mı ? ne düşünüyorsunuz ?
Kesinlikle katılıyorum ikisinide dene tarafını seçoyunun 2 kitlesi var hileliler ve hilesizler artarmı bilmem
Kesinlikle "Hile kaçınılmazdır" sözüne katılıyorumhile her zaman olur bak mesela riotun yeni oyunu valront gelmeden hilesi geldi. Hile kaçınılmazdır
Şuan da her oyun denk gelmeye başladı tpp oynuyorum fpp girmeyi düşünüyorum öldüremediğimden değil sadece temiz bir oyun için artacak gibi duruyorSizce Pubg lite yeni sezondan sonra hileler artıcak mı azalıcak mı ? ne düşünüyorsunuz ?
kesinlikle katılıyorum temiz bir oyundu fakat bu saatten sonra işler değişti hile arıyoruzŞuan da her oyun denk gelmeye başladı tpp oynuyorum fpp girmeyi düşünüyorum öldüremediğimden değil sadece temiz bir oyun için artacak gibi duruyor
Hocam arapları ve Çinlilere oyunda arındırmasıyım sürece bu oyunlar düzene girmezkesinlikle katılıyorum temiz bir oyundu fakat bu saatten sonra işler değişti hile arıyoruz
kesinlikle ilk hamleyi onlar yapıyorlar katılıyorum araplar bu konuda çok kabiliyetliHocam arapları ve Çinlilere oyunda arındırmasıyım sürece bu oyunlar düzene girmez