Seçkin Üye
increased
bence artıcak baksanıza herkes 300 mesaj yapmaya çalışıyo haklımıyım ?Sizce Pubg lite yeni sezondan sonra hileler artıcak mı azalıcak mı ? ne düşünüyorsunuz ?
abi oyunlara adam gibi bir anticheat programı ekleseler getirseler kimse kullanmicak ya demeher oyunun hilesi çıkıyor önüne geçmek isteyen anti cheat ekliyor ama ekleyen çok az
kesinlikle bende bunun için uğraşıyorum zaten ama gerçekden oyunda hileden geçilmiyor her maçmı denk gelir abi yabence artıcak baksanıza herkes 300 mesaj yapmaya çalışıyo haklımıyım ?![]()
sitede aktif alırsan belli başlı konular açarsan zatenaynen ya çıldırcam 300 yorum yapamıyorum neyse diyorum oyuna girdiğimde tek yiyorum![]()
mesela şuan artış dönemi mi sence ? düşüş dönemi mi ?Hile her zaman olur zaman zaman azalır zaman zaman artar
Uzun zamandır pubg lite oynamadım o yüzden bir şey diyemem ama artış olabilir diye düşünüyorummesela şuan artış dönemi mi sence ? düşüş dönemi mi ?
ilgilenemediklerinin sebebi belli başlı durumların olması da etki ediyormu sence ?Uzun zamandır pubg lite oynamadım o yüzden bir şey diyemem ama artış olabilir diye düşünüyorum
Sizce Pubg lite yeni sezondan sonra hileler artıcak mı azalıcak mı ? ne düşünüyorsunuz ?