Keşke bir de Türkçe öğrensen.evet yani
Post automatically merged:
şaka şaka
Zamana Yolculuk İcat edilmemiştir
ama bildiyime ramen icat edilmiş ama gitiyinde parçalar halinde dönersin
şuanlık oraya gitme mümkün diyildir
Peki dostum bugünkü haberleri okudun mu?Uzayda zaman kayması var. Misal Karadelik yakınlarında zaman epey yavaş. Karadelik zamanı bile içine çekiyor. Orada ki 2 saat bu dünyada ki 50 yıla bedel belki deMantıkken geleceğe gitmiş oluyoruz. Bu varsa illa ki (bence) geçmişe de gitmek mümkündür. Neden olmasın ? İspat etmeden kimse bunlara "Hayır, olamaz, yalan" diyemez ya
Zaman yolculuğu da illa ki vardır bence ama henüz keşfedilebilmiş değil.
Doğrusu bilimin ne yapıp ne dediğini pek takmam. Her yaptığı icatlara da, bilimsel açıklamalara da inanmam. İspat varsa o ayrı tabi. Bahsettiğin deneyinde sonucu ne olursa olsun; imkansız olduğu anlamına gelmez bunun. %100 bir kesin karar söylenemez sonuç olarak. Ben sadece mantıkken olması olabilir şeylere kendimce düşünürüm.Keşke bir de Türkçe öğrensen.
Peki dostum bugünkü haberleri okudun mu?
Yapılan 'Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap' deneyinde kullanılan kuantum bilgisayarında kubitlerin giderek daha karmaşık bir şekilde 0'dan 1'e ve tam ters yönde veri birimi değerini değiştirdiği ifade ediliyor.
Bu süreçte kodu oluşturan değer dizisi tamamen kayboluyor. Üçgen şeklinde duran bilardo toplarının tek ıstaka vuruşuyla rastgele dağılmasına benzetiliyor.
Kuantum bilgisayarındaki bir diğer program ise kendi kendine evrilen bu kod kaosu içerisinden bir düzen yaratıyor ve kubitler başlangıçtaki noktalarına geri dönüyor.
Ya kardeşim git önce bi' imla kılavuzu al ne olur ya yazacağın 2 satır cümle 4 5 tane hata yapmışsın.evet yani
şaka şaka
Zamana Yolculuk İcat edilmemiştir
ama bildiyime ramen icat edilmiş ama gitiyinde parçalar halinde dönersin
şuanlık oraya gitme mümkün diyildir
Ya kardeşim git önce bi' imla kılavuzu al ne olur ya yazacağın 2 satır cümle 4 5 tane hata yapmışsın.
Asıl soruya gelirsek
Zaman soyut bir kavram, bizim evrenimize çok yabancı, yeni bir boyut gibi zaman ve bizim teknolojimizin çok ötesinde bu yüzden ben yakın gelecekte böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum fakat ışınlanmanın yakın gelecekte gerçekleştirilebilir. Kim bilir belki de zamanda yolculuğu ararken ışınlanmayı bulurlar![]()
Bana Göre Herşey Yapıldıda Saklandı Zaman Makinesi Işınlanma Görünmezlik Mümkün Nikola Teslanın Bir Yazısını okumuştum şöylediyordu : Ben Aslında Dünyayı Yok Edecek Kadar Güçlüyüm Demişti Stephen Hawinkg Albert Einstein gibi insanlar şimdi yaşasaydı çokşey yapmışlardır
Zaman yolculuğu mümkündür , ilerideki yıllarda bunu elbetteki göreceğiz. Ama o zamana kadar yaşar mıyız? bilmiyorum
bu zamanda yolculuk değil zaman genişlemesiZamanda Yolculuk Stephen Hawinkg'e Göre Mümkün Şöyle Diyor;
Dünya'nın etrafında ışık hızının yüzde 99'u hızda dönebilen bir tren inşa edebilirsek, bu trende tek bir gün Dünya zamanında bir yıla tekabül edecek.