Size bıçak çekseler ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bizde boş gezmiyoruz bizde çıkarırdık çakıyı , herşey karşılıklı gardaş .

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
saplayacak adamın halinden anlaşılıyor zaten üstüne yürürdüm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sakin kalıp üstüne yürüyebilmişsen iyi :D genelde tipinden ya da hal hareketlerinden anlaşılır zaten saplayıp saplamayacağı

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yeteneğin varmış zaten, doğru olanı yapmışsın.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bizde 4 kisi 30 kisilik kekolardan dayak yemistik kız meselesi yüzünden Sağlam dayak yedim o günü unutmuyom

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

savunurdum kendimi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu tarz şeylere girmemek lazım ha illa girmen gerekiyor adam üstüne yürüyorsada korkmamalısın bıçağı almaya çalışmak her zaman daha mantıklıdır

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk beş cümleden sonrasını gülmekten okuyamadım :D:D 20 kişiyi 2 dövüp çıktınız öyle mi :)

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

boşa adamlık yapmaya gerek yok sonuçta ortada canın söz konusu konuşarak olmaz gibise kaçıcaksın

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kelebeği takarlar bizde boş degiliz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu tarz bos isleri delikanlilik gorme verilen onerileri yani arkadas ortamini degistir kendine hobin edin ama sunuda unutma beladan kac fakat baktin bela yine gelmeye devam ediyo beladan daha bela ol usta cuneyt arkin sozudur bu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
adama bir bakardim adam bana biçaği saplayacak tipteyse direk kaçmaya çalişirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu tarz bos isleri delikanlilik gorme verilen onerileri yani arkadas ortamini degistir kendine hobin edin ama sunuda unutma beladan kac fakat baktin bela yine gelmeye devam ediyo beladan daha bela ol usta cuneyt arkin sozudur bu
direkt hobi tavsiyesi vericem. Balık besle hocam akvaryum falan kur fiziksel enerjini bile harcarsın çevren genişler iyi dostluklar kazanırsın bilgi edinirsin vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...