Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
savunurdum kendimiSelamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.
Siz olsanız ne yapardınız?
boşa adamlık yapmaya gerek yok sonuçta ortada canın söz konusu konuşarak olmaz gibise kaçıcaksınSelamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.
Siz olsanız ne yapardınız?
arkadaş genç sanırsam yapmıştır zamanında aynılarından bizde yapıyordukİlk beş cümleden sonrasını gülmekten okuyamadım20 kişiyi 2 dövüp çıktınız öyle mi
Yapmıştır tabii, yürekten inanıyorum ben arkadaşımızaarkadaş genç sanırsam yapmıştır zamanında aynılarından bizde yapıyorduk
direkt hobi tavsiyesi vericem. Balık besle hocam akvaryum falan kur fiziksel enerjini bile harcarsın çevren genişler iyi dostluklar kazanırsın bilgi edinirsin vs.bu tarz bos isleri delikanlilik gorme verilen onerileri yani arkadas ortamini degistir kendine hobin edin ama sunuda unutma beladan kac fakat baktin bela yine gelmeye devam ediyo beladan daha bela ol usta cuneyt arkin sozudur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?