Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size bir kac sorum var tavsiyelerinizi beklıyorum .
Reklam vermeden direk gelişemezsin kardeşim, reklam versen bile içeriklerinin görüntü kalitenin konuşma diksiyonun güzel olur ise reklam üzerinden gelen kitleyi kaybetmezsin
Youtube da hile videosu çekerek yükseleceğini pek sanmıyorum hani ilgilenen insanlar illa ki olacak ama bir kitleye hitap etmen için uygun bir content değil hile için forumlar vs daha çok tutuyor youtube de bu şekilde büyüyeceğini pek sanmıyorum ama umarım dilediğin olur
Hile videoları paylaşmak istiyorsan bütün hile paylaşan siteleri youtube kanallarını facebook ve instagram sayfaları dahil forumlar yabancı veya türkçe farketmez. Takip edip anlık olarak her oyundan hileyi takip edip paylaşman gerek. Bu sayede kısa sürede büyüyebilirsin.
seninle aynı tür video paylaşan ve senden daha çok abonesi olan kanallara bak kendinle karşılaştır neler farklı onların yorumlarına falan bak izleyen kişiler nelere meraklı
o kadar karışık bi durum ki emek verirsin izlenmez, çocuklara yönelik video çekersin yüzbinler izlenir. slime videosu çocuk oyunlarına yönel bence. youtube 2-10 yaş arası inanılmaz aktif