ben 13 yasımı bıle zor hatırlıyorumBen nerden baksam bebeklik dönemimde 1 ile 5 yaşına kadar hep üçüncü bakış açısında kendimi izledim gibiydi
hatta bana "sen bilmezsin, hatırlamazsın" gibi sorular sorulduğunda anılarımdan onlara bahsettiğimde şaşıranlar oluyordu.
Sen ne anlatıyosun be abla gözünü seveyim be abiBen nerden baksam bebeklik dönemimde 1 ile 5 yaşına kadar hep üçüncü bakış açısında kendimi izledim gibiydi
hatta bana "sen bilmezsin, hatırlamazsın" gibi sorular sorulduğunda anılarımdan onlara bahsettiğimde şaşıranlar oluyordu.
Senin gibi insanlara hayranlık duyuyorum. Benim hafızam ortaokuldan itibaren başlıyo ondan öncesi bulanıkBen nerden baksam bebeklik dönemimde 1 ile 5 yaşına kadar hep üçüncü bakış açısında kendimi izledim gibiydi
aynisi bendede olmustu ya simdide oyle hatirliyorum kendimi gore biliyordum sankiBen nerden baksam bebeklik dönemimde 1 ile 5 yaşına kadar hep üçüncü bakış açısında kendimi izledim gibiydi
hakiketen su meseleyi dusunmek yani mukemmel bir IQne değişik bir fantezi
nasıl yani ya sen hatırlamıyomusunbebekliğinizi nasil hatirliyosunuz ya