ajan yasaklama biraz daha ajan gelirse onu getirirler diye düşünüyorumMaç Tekrarı izleme - Map Seçimi - Mümkün olacağını düşünmüyorum fakat lol benzeri Şampiyon yasaklama gelebilir ileriki zamanlarda belki
Her güncelleme de kaldırmaya çalışıyorlar ama nafileKoşarak vurma gitmeli de, ne geldiği çok önemli değil bence
Fizik motorunda ufak değişiklikler yapmak çok zor olmamalı?! Ki oyun içerisindeki momentumda çok başarılı değil, oynayacak başka birşey kalmadığı için oynuyorum diyebilirim...Her güncelleme de kaldırmaya çalışıyorlar ama nafile
Cs zaten hileden geçilmiyor prime alsan çok pahalı fakat valorant öyle değil hem hile az hem de ücretsiz biraz farklılık şart tabiFizik motorunda ufak değişiklikler yapmak çok zor olmamalı?! Ki oyun içerisindeki momentumda çok başarılı değil, oynayacak başka birşey kalmadığı için oynuyorum diyebilirim...
Bu kesinlikle gelmeli tr serveri çok toxicOyuncu atma gelmeli, özellikle Türkiye serveri için
katılıyorumyeni karakter yeni haritalar daha iyi rank sistemi
evet yaaaaa, al benden de o kadar valladaha adil bir eşleşme sistemi (lütfen) diamond 2 olduğum gün maçıma gold 2 bir adam attı adam oyun hakkında gram bilgiye sahip değil (gold oyuncular bilgisizdir demiyorum golda bile belki de boost ile çıktığını söylüyorum)