Süper Üye
One piece 1000 bölüm biraz ağır gelir ama bölümünü umursamadan izlesen 15 bölümde bile aşırı keyif alırsın biraz sıkıyo amakanka ben birşey sorucam animeye başlamayi düşünüyorum ne öneriyorsun daha önce hiç izlemedim tek tsubasa oda sayiliyorsa
önerin için sağ ol kanka bakıcam bir izliyelim bakalimOne piece 1000 bölüm biraz ağır gelir ama bölümünü umursamadan izlesen 15 bölümde bile aşırı keyif alırsın biraz sıkıyo ama
One piece önermişlerde başlaman tavsiye etmem kötü olduğundan değil ağır olduğundan kısa animeler ile başla romantizm süpervüç önerisi olarak Charlotte yi öneririm ilk bölümleri sabret sonrası gelir fantastik olarak yı Tate no Yuusha öneririm başlamaya echi olarak mushoku tenseikanka ben birşey sorucam animeye başlamayi düşünüyorum ne öneriyorsun daha önce hiç izlemedim tek tsubasa oda sayiliyorsa
Akame ga kill de neden ana karakter tatsumi aq
tatsumi çok cringe.Akame ga kill de neden ana karakter tatsumi aq
dalga geçtiğini anladım da bilmiyorsan söyleyeyim waifu sanimede en sevdiğin kız karakter ama narutoyu seçersen de olurnaruto asfsddgdf
aa waifu kiz karakter miydi bende sasuke dedim ama bilmiyordum erza scarlet nasil sence dostumdalga geçtiğini anladım da bilmiyorsan söyleyeyim waifu sanimede en sevdiğin kız karakter ama narutoyu seçersen de olur
şaka yaptım kankadalga geçtiğini anladım da bilmiyorsan söyleyeyim waifu sanimede en sevdiğin kız karakter ama narutoyu seçersen de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?