Sizlerden ufak bir ricada bulanabilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle.merhaba forum sakinleri.
Ben İbrahim 20 yaşındayım ve 2 buçuk yila yakındır forumda kayitliyim ara sıra uğrarim .
Ve bugün benim doğum günüm
Sevenim sayanim pek yoktur daha çok asasyol gibi dururum.
Ama Aslında arkadaş edinip gezip tozmayi çok istesemde beceremeyenlerdenim.
Sanırım özgüven eksikligim var galiba.
Sizden isteyecegim ufak rica ise doğum günü mu kutlarmisiniz SS alicam hatıra kalır
Kââle alan herkese sonsuz teşekkürler.
İyi Forumlar .

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Doğum günün kutlu olsun krdsm benimde İbrahim adındaki arkadaşımın doğum günü bugün

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim doğum günün kutlu olsun ama kesinlikle arkadaş edinmelisin laf olsun diye söylemiyorum reddedilmekten korkuyorsan eğer reddedilmek seni geliştirir ciddi anlamda geliştirir dene dediğimi anlarsın kız arkadaş edinmeye çalış hatta normal kız arkadaş ama sevgili olarak değil instagram üzerinden yapma bunu bulunduğun okulda mesela git selam ver samimi ol falan ama dene kimse seni terslemez bu yüzden

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İstemen yeter dostum. Nice güzel senelere. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar :).

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Doğum günün kutlu olsun dostum zaten burda biz bir aile gibiyiz bu yüzden burda kendini yalnız hissetmessin:mum:

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Buradaki aile dışarıdaki insanlardan çok bambaşkadır umarım sana bir aile, bir arkadaş, bir dost olabilmişizdir doğum günün kutlu olsun Yüce Rabbim (c.c) hep gönlüne göre versin kardeşim nice senelere :)

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Doğum günün Kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun krdsm benimde İbrahim adındaki arkadaşımın doğum günü bugün
kardeşim doğum günün kutlu olsun ama kesinlikle arkadaş edinmelisin laf olsun diye söylemiyorum reddedilmekten korkuyorsan eğer reddedilmek seni geliştirir ciddi anlamda geliştirir dene dediğimi anlarsın kız arkadaş edinmeye çalış hatta normal kız arkadaş ama sevgili olarak değil instagram üzerinden yapma bunu bulunduğun okulda mesela git selam ver samimi ol falan ama dene kimse seni terslemez bu yüzden
nice yıllara dostum... Adamsın
İstemen yeter dostum. Nice güzel senelere. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar :).
Doğum günün kutlu olsun dostum zaten burda biz bir aile gibiyiz bu yüzden burda kendini yalnız hissetmessin:mum:
Buradaki aile dışarıdaki insanlardan çok bambaşkadır umarım sana bir aile, bir arkadaş, bir dost olabilmişizdir doğum günün kutlu olsun Yüce Rabbim (c.c) hep gönlüne göre versin kardeşim nice senelere :)

Hepinize sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Doğum Günün Kutlu Olsun!!
Sen İste biz istediğini yapalım hacı emrindeyiz :p
(Emrindeyiz derken sorun varsa cevaplarız :D )

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu Senelere Umarım Utangaçlığını yenersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...