prime hesabım yok zaten 0 dan kasıyorumsonuçta free bir hile bir ihtimal var ama bence prime hesapta kullanma
o zaman kullan nolucak ban yersen bile yeni hesap açarsınprime hesabım yok zaten 0 dan kasıyorum
o zaman kullan nolucak ban yersen bile yeni hesap açarsın![]()
dostum hesabını önemseyen açmaz.arkadaşlar hileyi indireyim de sadece skin changer, esp kullanıyım vac yemem diyenler var da. Vac yemessiniz ama kendinize hakim olamaz elbette kesin aim'i veya başka hileyi açarsınız. Hiçbir insan arkada hilesi varken hilesi kapalı oynamaz.
ben hesabımı önemsedim dün açmıştım sinirden dedim neden açıyorum ki hem seçkin olmak istiyosun hem hile açıyosun dedim kendime sonra hile dosyalarını temizleyip devam ettim skin changer da buldum rahatça kullanıyorum
skinchanger mi buldun? lütfen bana da söylermisin ismini, nasıl bulduğunuuuu flnn lütfeenben hesabımı önemsedim dün açmıştım sinirden dedim neden açıyorum ki hem seçkin olmak istiyosun hem hile açıyosun dedim kendime sonra hile dosyalarını temizleyip devam ettim skin changer da buldum rahatça kullanıyorum
ben görüyorum ben görsem yeter başkası görse de birşey değişmezsilah skinleri kullanan kişi hariç hiçkimseye görünmüyor.
Sende haklısın bi havaya sokuyo insanıben görüyorum ben görsem yeter başkası görse de birşey değişmez
ban riski her zaman var fakat esp ile belli etmeden oynarsan ow riskin düşük olurBende hesabı kasmak istiyorum sadece ESP ve Silah Skinleri kullansam bir sorun olur'mu ?