Skin hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'de skin changer özeliği var sadece onu kullansam aimi falan herşeyi kapatsam prime hesabımda kullanıcam ban yeme olasılığı varmı

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yok kanka ben sadedece bi hile kullanıyodum skin changer ban yemiyosun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yanlış yönlendirme olmasın bildiğim kadarıyla hileyi belli ettiğin zaman ban yiyorsun yani skin changer oyununu etkilemicek ne de olsa ban yemiyeceğini düşünüyorum ben

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hiç riske girme derim ben. Vac atmıyor deniyor fakat vac yedim hesabını riske atmanı önermem. Skin için gerek yok bence o riske.

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Skinchangerlar belli olmuyor diyorlar ama izleyici modunda fark ediliyor haberiniz olsun. Bence bu yüzden valve vac ban atıyor.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
aga ben 1 ay skin changer kullandım yemedim kullandığın hileyede bağlı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben zamanında belli etmeden sbyte ı sömürmüştüm çift keleşe kadar yükseldim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
herkes vac falan yok diyor komik xd skin changer kullanma prime hesapta benim sadakat rozetli hesabım vardı main acc gittim kullandım yaklaşık 4 5 ay dayandım leme kadar çıktım sonra vac + ow yedim ( önce ow sonra vac xd ) kullanma tavsiye etmem.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
herkes vac falan yok diyor komik xd skin changer kullanma prime hesapta benim sadakat rozetli hesabım vardı main acc gittim kullandım yaklaşık 4 5 ay dayandım leme kadar çıktım sonra vac + ow yedim ( önce ow sonra vac xd ) kullanma tavsiye etmem.
ben yememiştim hocam çift keleşe kadar yükseldim skin changerinden tut aimbotuna aimbotundan tut espsine kadar ve hiç bi sorun yaşamadım birazda ustalık işi galiba :D dikkat etmek lazım ban yiyen hesaplarımda var

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ben yememiştim hocam çift keleşe kadar yükseldim skin changerinden tut aimbotuna aimbotundan tut espsine kadar ve hiç bi sorun yaşamadım birazda ustalık işi galiba :D dikkat etmek lazım ban yiyen hesaplarımda var
ben de yan çara geçmiştim o zamanlar yan çar diye ayarları azcık arttırmıştım mainde de o ayarlarla oynadım 1 haftaya kalmadı ban yedim :( ama hile vac atıyor haberiniz olsun çok özellik açıp ayarları yükseltmezseniz ban atmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sen hilegibi oynuyorsan hiç uğraşma bide skin cheanger kullanırsan seni hem hile hemde skin cheanger diye farketilirsen ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben de yan çara geçmiştim o zamanlar yan çar diye ayarları azcık arttırmıştım mainde de o ayarlarla oynadım 1 haftaya kalmadı ban yedim :( ama hile vac atıyor haberiniz olsun çok özellik açıp ayarları yükseltmezseniz ban atmaz.
aynen öyle birazda kendiniz oynucaksınız yoksa vac ban kaçınılmaz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...