- Yasaklandı
Banlı Üye
Slap Kings,yapımının gameguru'nun üstlendiği bir aksiyon oyunudur.
Oyunda yegane amacınız karşınızdaki kişiye en sert tokadı vurmaktır.
Peki,dünyadaki en iyi tokat atan adamın sen olmasını istemez misin?
Slap Kings 4.6'lık yıldız notuna sahipken 38.000 kişiden tam not almayı başarmıştır.
Google play store'da 1.000.000'nun üstünde indirme sayısına sahiptir.

Öncelikle ayarlardan bilinmeyen kaynakları açın daha sonra apk dosyasını açıp kurulum işlemini başlatabilirsiniz.
Bilinmeyen kaynakların konumu ise şöyledir ; Ayarlar > Güvenlik ve Bilinmeyen kaynaklar

Android sürümü 4.4 ve üstü tüm cihazlarda çalışır.

-Para hilesi mevcuttur.Dilediğiniz her şeyi alabilirsiniz.

Oyunun mevcut sürümü v.1.0.2'dir.
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
Ve hile bana ait değildir, herhangi bir sorunda memoryhackers.org sitesi olarak sorumluluk kabul etmiyoruz.

Tıkla Gör >
Tıkla Gör >
Oyunda yegane amacınız karşınızdaki kişiye en sert tokadı vurmaktır.
Peki,dünyadaki en iyi tokat atan adamın sen olmasını istemez misin?
Slap Kings 4.6'lık yıldız notuna sahipken 38.000 kişiden tam not almayı başarmıştır.
Google play store'da 1.000.000'nun üstünde indirme sayısına sahiptir.
Öncelikle ayarlardan bilinmeyen kaynakları açın daha sonra apk dosyasını açıp kurulum işlemini başlatabilirsiniz.
Bilinmeyen kaynakların konumu ise şöyledir ; Ayarlar > Güvenlik ve Bilinmeyen kaynaklar
Android sürümü 4.4 ve üstü tüm cihazlarda çalışır.
-Para hilesi mevcuttur.Dilediğiniz her şeyi alabilirsiniz.
Oyunun mevcut sürümü v.1.0.2'dir.
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
Ve hile bana ait değildir, herhangi bir sorunda memoryhackers.org sitesi olarak sorumluluk kabul etmiyoruz.
Tıkla Gör >
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Tıkla Gör >
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son düzenleme: