Slayer Leecher - League of Legends Hesabı Düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Slayer leecher bir hesap düşürme programı değildir combolist oluşturma programıdır ki bu yöntemle lol hesabı düşürmeniz neredeyse imkansızdır çünkü hazır sitelerden (genellikle pastebin) combolist çeker email pass olan comboları az da olsa netflix, spotify gibi platformlarda iş görür ama lol hesabı düşürmek imkansıza yakındır.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum o sistem fix, sana önerim birkaç site var burada yazmayım güncel cracked account paylaşıyor, birde script tabanlı bir program var combolistleri (ıd:pass) ve proxyleri yüklüyorsun tüm bilgileri veriyor (e posta -ıp-rp-lvl-rank-rank-last seen) olarak. Teker teker deneyip aktif olan hesapları bir yere not et atıyorum 10k lık bi listeden 2 saatte 200 çalışan tr account bulduk diyelim +30 lvl, programda hesabın e postasını da kullanarak e posta şifresini lol şifresiyle dene % 50 ihtimalle e postanın şifresi lol şifresiyle aynı olur. Gmaillerde 2 faktör doğrulama açıksa sıkıntı olabilir ama diğerlerinde problem olmuyor, yeni şifre oluştur e postayı sağlama al sonra riottan doğrulama gönder çalmak istediğin account dışında o e-postaya kayıtlı başka accountlar da olabilir şansına bağlı olarak (bir keresinde 1 e postada 4 hesap bulmuştum hepsi plat üstü accountlardı).

Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar konum Slayer Leecher hesap düşürme üzerine olacak.

Bir sene öncesinde arkadaşımın yardımı ile öğrenmiştim ve düşürüyordum fakat şimdi aklımda hiçbir şey kalmamış Youtube dan videolara baktım fakat pek yardımcı olabilecek videolara rastlamadım bildiğiniz video varsa link atabilir misiniz veyahut Discord üzerinden canlı yardım edebilecek olursa mutlu olurum teşekkürler.
Post automatically merged:

onların hepsi kapatıldı açıkları diye biliyorum ama biraz araştırsan belki bulabilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
onlar fixlendi galiba bende eskiden çok yapıyordum ama

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ben bu oyuna bir türlü ısınamadım ya neden acaba bilgisayarım da kaldırıyor ama napcamı bilmiyorum çar düşürmek basit

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
beleş lol hesabı verıcek yokmu be koca yureklı bır adam arıyorum adam adam adam yokmu bea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...