Seçkin Üye
laptolar ıcın harici ekran kartı aparatı kullanan varmı verimliği nasıl hangi urunu ve hangı ekran kartını tavsiye edersiniz
harici aparata bu e kran kartı calışıyormuASUS GEFORCE DUAL-GTX1660TI-O6G 6GB GDDR6 192bit 1800Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 1xDP EKRAN KARTI
bende cok araştırdım kullan var mı merak ettim burdaO işe hiç bulaşma derim astarı yüzünden pahalı oluyor ben çok araştırdım
benımEski Bilgisayarım İçin Yapmayı Düşünüyordum Ama Çok Zahmetli Olduğu İçin Vazgeçmiştim
benım labtopta gt 750 m var pung orjınalde cok kasıyor alternatif olurmu diye düşünüyorum haricii ekran kartıEski Bilgisayarım İçin Yapmayı Düşünüyordum Ama Çok Zahmetli Olduğu İçin Vazgeçmiştim
Biliyorum o ekran kartını kasar oyun ama çok zahmetli iş yinede sen bilirsin ilk ekran kartı alıp kullanırsın daha sonra yavaş yavaş pc toplarsın.benım
benım labtopta gt 750 m var pung orjınalde cok kasıyor alternatif olurmu diye düşünüyorum haricii ekran kartı
Uğraşılmaz hocam. Denerken notebook'a zarar verebilirsiniz.çok araştırdım laptopuma yapmak için çok zahmetli bi iş uğraşılır mı bilmem
pung orjinal oynaya bilirmiyiz bunladüşük bütçeli amd radeon r7 200
var youtubeden bulabilirsin biraz zahmetli bir iş onu söylim sanalaptolar ıcın harici ekran kartı aparatı kullanan varmı verimliği nasıl hangi urunu ve hangı ekran kartını tavsiye edersiniz
youtub tan baktımvar youtubeden bulabilirsin biraz zahmetli bir iş onu söylim sana
evet düşük grafiklerde 60 fps oynarsınpung orjinal oynaya bilirmiyiz bunla
Youtube'da var riser card ile bağlıyor fakat güç kaynağı kullanıyor laptop kısa devre yapabilir belli olmaz bu işler.var youtubeden bulabilirsin biraz zahmetli bir iş onu söylim sana