Smardgaga Pubg Mobile Cpu Peek Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Smardgaga Pubg Mobile açılınca neredeyse her 5-10sn bir cpu %100 olup düşüyor. Ayarları sitedeki konuya göre yapmama rağmen bu durum oluyor. Önce işlemcim yetmiyor diye düşünüyorum, lakin gamelooptan girince hiçbir sıkıntı yok, gayet iyi çalışıyor. İşlemci i5 4690 3,5 GHZ. 4 çekirdekli bir işlemci. 2 çekirdekli olup böyle sorun yapmayan kişilerde varmış. Bu lanet emülatörün sıkıntısı nedir anlamadım. Geçen yaz sonuna kadar gayet güzel çalışıyordu,sonra pubg gelen güncellemeler sonrası ve emülatöre olaran desteğin çekilmesi sonrasında böyle sorunlar gözükmeye başladı. Hayır anlamıyorum, cpu sorunu geçtim dandik bir tuş atama sistemi var. Benzer durumu olup çözen var mı?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Smardgaga Pubg Mobile açılınca neredeyse her 5-10sn bir cpu %100 olup düşüyor. Ayarları sitedeki konuya göre yapmama rağmen bu durum oluyor. Önce işlemcim yetmiyor diye düşünüyorum, lakin gamelooptan girince hiçbir sıkıntı yok, gayet iyi çalışıyor. İşlemci i5 4690 3,5 GHZ. 4 çekirdekli bir işlemci. 2 çekirdekli olup böyle sorun yapmayan kişilerde varmış. Bu lanet emülatörün sıkıntısı nedir anlamadım. Geçen yaz sonuna kadar gayet güzel çalışıyordu,sonra pubg gelen güncellemeler sonrası ve emülatöre olaran desteğin çekilmesi sonrasında böyle sorunlar gözükmeye başladı. Hayır anlamıyorum, cpu sorunu geçtim dandik bir tuş atama sistemi var. Benzer durumu olup çözen var mı?
Kanka aynı durum banada oldu. Gameloop ban atıyor diye smartgaga da hile açmak istedim fakat hem tuş ataması sıkıntılı sağ tık dürbünü ayarlamak için program kurmak gerekiyor. Üstüne aynı donma sorunu bende de oldu. Oyun donuyor kulaklıktan cızırtı sesi geliyor böyle oyunu oynatmıyor görev yöneticisinden cpu ya baktığımda da %100 oluyor kitliyor pcyi. Ama benim başka bi arkadaşım 2k da hd de hiç donmadan oynuyor. Benim sistem r3 2300x/rx570 arkadaşımın sistemi r51600/rx580 hemen hemen aynı sistemler onda sıfır donma ama bende deli gibi donuyor oyun.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pc nin sanallaştırması açık mı veya işlemcinin nekadarını kullandığına bakabilirsin

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu durum insanı çileden çıkartan bir durum. Çözüm yolu şuan varmı pek bir bilgim yok. Sanırsam yok.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka aynı durum banada oldu. Gameloop ban atıyor diye smartgaga da hile açmak istedim fakat hem tuş ataması sıkıntılı sağ tık dürbünü ayarlamak için program kurmak gerekiyor. Üstüne aynı donma sorunu bende de oldu. Oyun donuyor kulaklıktan cızırtı sesi geliyor böyle oyunu oynatmıyor görev yöneticisinden cpu ya baktığımda da %100 oluyor kitliyor pcyi. Ama benim başka bi arkadaşım 2k da hd de hiç donmadan oynuyor. Benim sistem r3 2300x/rx570 arkadaşımın sistemi r51600/rx580 hemen hemen aynı sistemler onda sıfır donma ama bende deli gibi donuyor oyun.

Benimde sorduğum bazı kişilerib işlemcisi benden düşük olmasına rağmen böyle bir sorun yok diyor. Hani deselerki 8 çekirdekten aşağısında çalışmıyor tamamda, bende 4 çekirdek var,sorun yapıyor. Adamda 2 çekirdek var sorun olmuyormuş...

pc nin sanallaştırması açık mı veya işlemcinin nekadarını kullandığına bakabilirsin

Sanalaştırma açık hıcam gameloopta gayet iyi çalışıyor.normal işlemci seyri %50-60 larda.lakin her 5-10sn bir sistemi 4-5 sn kilitliyor. İşlemci%100 olıyor düşüyor.

Bu durum insanı çileden çıkartan bir durum. Çözüm yolu şuan varmı pek bir bilgim yok. Sanırsam yok.
Yerli yabancı kaynaklara baktım bir şeybulamadım. Sırf gameloopun sık banlatması yüzünden geçmek istiyorum. Ben esp ile 1-2güne banlanırken,adamlar aim,magiçle (buldukları freelerle) taç olmuşlar. Yahu ld player.EMÜ player vs gibi emülatörlere getirselerdiyw hile desteğini. Bozuk emülatörle uğraşıyoruz:((

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gameloop gpu kullanıyordur smartgaga da cpu ondan olabilir
Geçen eylül, ekim gibi iyi çalışıyordu ama? Pubge gelen güncellemeler sonrası emülatör bu hale geldi.Sanki pubg bilerek,isteyerek bunu yaptı gibi. Tek yayın organın tencent/gameloop olması için. Ld player emülatör olsun, emü emülatör olsun bunlar, oyuna gelen güncellemelere göre kendilerini ayarladılar ama smardgaga *** gibi ortada kaldığı için destek görmedi sanırım. Artık oyunda aimler, magiçler havada uçuşuyor. memorynin esp ile bir noktadan sonra işe yaramıyor malesef.Gameloopa magiçli bir hile açıncada, eğer hile paralı değilse birkaç saate kalmadan postalıyor.
Post automatically merged:

Konu açıp sorayım dedim, belki bu emülatörün okulunu okumuş adam çıkar :))

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim bu sorunun daha bi çözümü olcagını düşünmüyorum ama biraz daha araştırma yapmak gerekiyor çok karışık bir konu kolay gelsin sana

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Geçen eylül, ekim gibi iyi çalışıyordu ama? Pubge gelen güncellemeler sonrası emülatör bu hale geldi.Sanki pubg bilerek,isteyerek bunu yaptı gibi. Tek yayın organın tencent/gameloop olması için. Ld player emülatör olsun, emü emülatör olsun bunlar, oyuna gelen güncellemelere göre kendilerini ayarladılar ama smardgaga *** gibi ortada kaldığı için destek görmedi sanırım. Artık oyunda aimler, magiçler havada uçuşuyor. memorynin esp ile bir noktadan sonra işe yaramıyor malesef.Gameloopa magiçli bir hile açıncada, eğer hile paralı değilse birkaç saate kalmadan postalıyor.

Konu açıp sorayım dedim, belki bu emülatörün okulunu okumuş adam çıkar :))
ben tuş atama sistemini çözdüm mis gibi çalışıyor ama bu smartgaga diğerlerinden daha fazla pcyi yoruyor örnek vereyim lite da dokuyu yüksek kenar yumuşatma yüksek yapıyorum smartgaga kadar yormuyor

zaten smartgaga desteği yok güncelleme yok siteden de indirilmiyor herkezde eski sürümü var

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valla hocam 2 çekirdekli işlemcisi olanda çalışıyor, bende 4 çekirdekli işlemci var ikide bir cpu pc kilitleyip açıyor,donup donup düzeliyor.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I had the similar problem but with gameloop and now I'm using SmartGaGa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...