dorudur fakat ld player memu gibi emülatörlerde vt teknolojisi istiyor hızlı kullanmak için benim işlemcim de o özellik yok malesefLD Player Kullanmalısın Kendisi Abisi olur SmartGaga'nın
Bios'tan mı açamıyorsun yoksa özellik mi yokdorudur fakat ld player memu gibi emülatörlerde vt teknolojisi istiyor hızlı kullanmak için benim işlemcim de o özellik yok malesef
biosda aramadıgım yer kalmadı internetten araştırdım öğrendim ki özellik yokmuş işlemcide.Bios'tan mı açamıyorsun yoksa özellik mi yok
İşlemcin nedir istersen birde ben bakayımbiosda aramadıgım yer kalmadı internetten araştırdım öğrendim ki özellik yokmuş işlemcide.
şu anda smart gaganın 4.4.2 versionunu kurdum her oyunu açıyor fakat bu seferde play storede evil lands ı aratıyorum bu sürümle uyumlu değil diyor. 7.1.2 versionu indirip kuruyorum play storedende indiriyorum her oyunu kapatıyorbiosda aramadıgım yer kalmadı internetten araştırdım öğrendim ki özellik yokmuş işlemcide.
intel core 2 Quad cpu Q8200 2.33GHzİşlemcin nedir istersen birde ben bakayım
Bu sürümle uyumlu değil sorununu nasıl çözeceğini söyleyebilirim ancak işlemcinde özellik dediğin gibi yokşu anda smart gaganın 4.4.2 versionunu kurdum her oyunu açıyor fakat bu seferde play storede evil lands ı aratıyorum bu sürümle uyumlu değil diyor. 7.1.2 versionu indirip kuruyorum play storedende indiriyorum her oyunu kapatıyor
Post automatically merged:
intel core 2 Quad cpu Q8200 2.33GHz
çok iyi olur dostum bekliyorumBu sürümle uyumlu değil sorununu nasıl çözeceğini söyleyebilirim ancak işlemcinde özellik dediğin gibi yok
İnternet Tarayıcısından Aptoide Diye bir store var onu indir öncelikle ardından İstediğin oyunu oradan arat.çok iyi olur dostum bekliyorum
internet tarayıcısı derken smart gaganın olan bahsettin her halde hemen deniyorum 2. dediğinde apk olarak indirdim kurulum yapmayı denedım başarısız dediİnternet Tarayıcısından Aptoide Diye bir store var onu indir öncelikle ardından İstediğin oyunu oradan arat.
-
Aslında oyunu apk olarakda indirebilirsin ancak Aptoide sürümüne göre indirme imkanı sunuyor
aptoidede evil lands oyunu çıkmıyor malesefİnternet Tarayıcısından Aptoide Diye bir store var onu indir öncelikle ardından İstediğin oyunu oradan arat.
-
Aslında oyunu apk olarakda indirebilirsin ancak Aptoide sürümüne göre indirme imkanı sunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?