NexLit
Uzman Üye
Kardeşim smartGaga Pubg mobile için Kapanmış olması lazımdı
orda hile açanlar ban yemiyordu o yüzden olabilir
smartgaga için mh desteği var bilip bilmeden konuşmayın. #raporladım.gameloop yüklemeliydin en başında. Onda hileyi çalıştıramazsın sanırım
Yanlış araştırmışsınız o zaman eğer sağdaki klavye simgesine basıp ayarları yapsaydınız o sorunu yaşamazdınız merak ediyorum nereden araştırdınız tam olarak ? youtube yazınca smartgaga keymapping fix diye çıkıyor ayrı olarak indirme linki heryerde mevcut yine CHROME gibi birçok tarayıcıdan yazıp bulabilirsin tekrardan soruyorum merak ettim nereden araştırdınız ?Smart Gaga benim bildiğim kapatıldı hatta şuan kendi siteleri bile kapalı. Bende kullandım geçen ay farklı bir siteden indirdim kurdum oyun açmasında problem yok PUBG mobile de oynadım ama klavye ayarları olmuyor bir türlü. Araştırdığım kadarı ile emülatör artık kapatıldığı için oyunu desteklemiyormuş. Bence farklı emülatör dene.
dostum konuyla alakasız yerde soruyorsun ama ben sana yardımcı olayım kusura bakmayın arkadaşlar konu dışı ama yardımcı olayım arkadaşa3 yıldır bu sitedeyim ve kıdemin nasıl artaccağını bilmiyorum biri bana anlata bilirmi
Yorum kasmak içindir odünyanın en saçma yorumu tüm yorumlara baktım ne kadar çok boş yapmışsınız,orada da aynı gameloopta da lütfen boş yapmayın renderer_dx dosyanı güncellersen sorun çözülecektir youtubedan indirebilirsin aratırsan dosya adını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?