Valla hocam, en bariz farkı Evo alanı, ambarda gördüm. Orada sürekli fps düşüşüm olurdu, orada bu durumu yaşamadım gaga ile. Dİğer yandan klasikte oynarken, grafikten HD alıp, kare kızını en sona çektim. Gayet normal oynattı. (Hd'de ve gölgeler işin içine girince, la aylarca oynadığım oyun aslında bu muymuş dedim, gayet hoş bir grafikleri varmış...)Ben kullanıyordum pek farkını göremedim ayrıca degoyu nasıl açtın söylermisin ?
Ekli dosyayı görüntüle 24385
Duo oynamıyorum hocam, takımlı takılıyoruz arkadaşlarla, ama artan ÜTÜYOPTİK hilelerden sonra oynamaya devam edip etmeyeceğim belli değil...kanka bende smartgagayı kullanıyorum+dego gh yi kullanıyorum hile ayarlarımı uğraşlar sonucu güzel şekilde ayarladım tek sıkıntı beraber 1 haftada asa kasacağım birisi yok duo'da ekle beni girelim beraber id: 5609874947
Youtubeye smartgaga emülator yaz hocam, orada zaten link verip anlatan videolar mevcut.link verebilirmisiniz acaba özelden
EvetPeki bunu da emülatör olarak algılıyor mu
Tek bir hile çalışıyor, dego. Diğerleri şimdilik uyumlu değil malesef. Memoryide denedim algılamadı programı.smart gaga da van-hax nasıl çalışıyor ben bir türlü yapamadım yada yer gösterme hilesi bilen varmı ?
Play store den apk dosyasını indir ordan girişini yap olur. Bende de aynı sorun olmuştuarkadaşlar twitter ile giriş yapamıyorum neden ?
dediğin şekilde yaptım çok teşekkür ederim kardeşimPlay store den apk dosyasını indir ordan girişini yap olur. Bende de aynı sorun olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?