Smooth aim özelliği olan Uygun fiyatlı Apex Hilesi Arıyorum (nader11ndeu 'e duyurulur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba, (Aslında özelden mesaj nasıl yazılır bilseydim direk nader11ndeu yada moderator arkadaşlara sorucaktım ama özel mesaj olayını bulamadığım için mecbur konu açtım)
Öncelikle https://memoryhackers.org kurucuları ve moderator arkadaşların ve onlara yardımcı olan arkadaşların emekleri için çok teşekkür ederim, sağolun.

Güvenilir, Sağlam, Smooth AIM özelliği olan, Update geldiğinde oyundan atan yada hiç olmazsa update geldi diye uyarı verse, oyuna girip hileyi açmayı deneyip boşuna ban yemesek, kısaca neredeyse ban riski olmayan, uygun fiyatlı Apex hilesi arıyorum.

Daha önce kullanıpta memnun kaldığınız bir hile varsa tavsiye bekliyorum herkesten...

1- Umarım bu konuda soru sormak yasak değildir.
2- Daha önce bir konuda galiba bir moderator arkadaş, hile arayan birine istersen bu konuda yardımcı olabilirim demişti galiba yada ben yanlış hatırlıyorum, bundan dolayı sormak istedim.
Ayrıca baştada dediğim gibi özelden mesaj yazmayı bilmediğimden konu açmak zorunda kaldım..

Umarım kullanan birileri bu mesajı görürde artık şu apex'de FPS ve mouse sorunlarından dolayı hedef tutturma zorluklarından kurtulurum (bu sorunlara rağmen ara ara 3-4 kill aldığım oluyor ama artık bıktım, rahat rahat oynamak istiyorum şu oyunu. bir anda ordan burdan ateş gelince anında enerji bitiyor, resmen adamlara loot taşıyoruz. Hiç olmazsa ESP ile düşmanları görsem buda iş görürdü)

Apex'deki en büyük problem, düşmanların bir anda ordan burdan çıkması, düşmanları ben yada takım arkadaşları görünce kapışmak daha rahat oluyor, arada kill'de alıyoruz ama genelde görmeden ordan burdan olunca hiç bir zevki kalmıyor.

144hz 1ms'lik monitör'de 144 FPS'de arkadaşta oynadım, oyun tamamen farklı gibi, sanki ben hızlandım millet yavaşladı gibi çok azda olsa herşeyi daha net ve rahat gördüm, haliyle vurmakta biraz daha rahat oldu, demekki büyük yayıncıların 240 hz'lik monitörlerde 240 FPS ile oynamaları boşuna değilmiş.. hem bu nedenden dolayı (çünkü bendeki makina iyi değil, düşük FPS'le bir yere kadar) hemde bir sürü kişi kullanıyor gibi o yüzden mecbur sağlam düzgün bir hile bulmam lazım..

Herkese kolay gelsin iyi oyunlar.

(Burda satılmadığını biliyorum, zamanında bir yazı okuduğum için "arayan birine özelden bir kaç yer tavsiye edebilirim yada yardımcı olabilirim" tarzında bir yazı hatırımda kalmış, o yüzden daha önce birileri kullanıpta memnun kaldığı bir yerleri bana özelden tavsiye olarak yazabilir diye yazdım bu mesajı, özellikle moderator arkadaşlar ve kurucu olan kişilerin bu konuda bildiği belkide denediği yerler olabilir)

Son düzenleme:
Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Hile satışı yok. apex için open source hile var ama şu an çalışmıyor güncellerlerse paylaşırlar.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i am to know about on Free apex cheat a wating pending to upload hack he to good or aim feature with snoffer with undected its pending

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
burda hileler parayla satılmaz farklı satış sitelerinden alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
burda hileler parayla satılmaz farklı satış sitelerinden alabilirsin
Dostum burda satılmadığını zaten biliyorum, zamanında bir yazı okuduğum için "arayan birine özelden bir kaç yer tavsiye edebilirim yada yardımcı olabilirim" tarzında bir yazı hatırımda kalmış, o yüzden daha önce birileri kullanıpta memnun kaldığı bir yerleri bana özelden tavsiye olarak yazabilir diye yazdım bu mesajı, özellikle moderator arkadaşlar ve kurucu olan kişilerin bu konuda bildiği belkide denediği yerler olabilir.

Tek başıma bilmediğim yabancı sitelerden hile almak istemedim açıkcası..

Umarım bu konuda bilgisi olan moderator arkadaşlar yada kurucu olan arkadaşlar yardımcı olurlar..

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Fiyat aralığı bellimi ?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer sadece ESP dedikleri yani düşman + bir kaç tane bazı önemli itemler görünücekse 20$ (sadece level 3 çanta + level 3-4 zırh ve kask + belki extra 1 tane önemli silah)

Bunlara ek, oyun her update olduğunda hile kısa zamanda update oluyorsa güvenilirse, aşırı kill ve hareketlerden aşırı belli edilmediği sürece ban riski yoksa ve aim olayıda smooth bir şekilde oluyorsa (sanki normalmiş gibi görünen aim bot'lar varya, bazı aimbot videoları izlemiştim sanki gerçekmiş gibi görünüyordu eski aimbotlar gibi aşırı belli şekilde düşmanın hareketlerini takip etmiyordu) izleyeni şüphelendirmeyen smooth aim bot, o zaman 40-50$'a çıkabilirim galiba.. (40 olurda, 50 belki)
(40 civarı olucaksa, gerekirse itemlerde görünmesin sorun değil, normal esp + smooth aim)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Daha önce paralı apex hilesi kullanmış olan, özelden tavsiye edicek bu konuda yardımcı olucak birileri yok mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
i am to know about on Free apex cheat a wating pending to upload hack he to good or aim feature with snoffer with undected its pending

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Apex is EAC protected so cheats ain't that cheap.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ama o kodu silince skin gidiyor bilgin olsunda sonradan onun yüzünden ban yemeyelim :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
mesaj at ben biliyorum bir tane hile

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Burda Hİleler parayla satılmıyor bircok para ile satan siteler var ordan temin edebilirsin burda da bir kac arkadaş yaplaşmış gordum bi arkadaşta hileyi paylaşmış forumu ararsan bulursun ama ne kadr güvenli bilmiyorum denemek sana kalmış

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar uygun fiyatlı hile bulan güvenilir banada söyleyebilirmi

NighT King Hacker
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
, you will find smooth aim feature in Apex Plus Cheat Engine. and its free to use, but you have to be a super member to use it....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...