Merhaba arkadaşlar bu konumuzda telefonumuza gelen bazen can sıkıcı boyutlara ulaşabilen gereksiz reklam sms'lerinden tamamen kurtulma yöntemini göstericeğim size " BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU "yakın bir zamanda reklam sms'i atan firmalara karşı önlem olarak sms gelen numaraların sonuna B*** kodlarını ekledi bu kodlar sayesinde sms atan firmayı tespit edebiliyorsunuz.
Kod resimde göründüğü gibi karşınıza çıkacaktır.
Peki bu kodun hangi firmaya ait olduğunu nereden bulabilirim sorusunun cevabına geçelim
Firma Kodları :
Şimdi gelelim en güzel kısıma internetten bulduğumuz firmanın iletişim adreslerine bakıp iletişime geçiyoruz Örnek veriyorum numaramın satışını yapmaya devam ederseniz hakkınızda yasal işlem başlatıyorum B*** Kodu size aitmiş diye bi ileti gönderiyoruz .
Gelen cevap şu şekilde oluyor
Ve firmanın telefon kayıtlarından artık numaranız silinmiş oluyor
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Kod resimde göründüğü gibi karşınıza çıkacaktır.
Peki bu kodun hangi firmaya ait olduğunu nereden bulabilirim sorusunun cevabına geçelim
Firma Kodları :
Şimdi gelelim en güzel kısıma internetten bulduğumuz firmanın iletişim adreslerine bakıp iletişime geçiyoruz Örnek veriyorum numaramın satışını yapmaya devam ederseniz hakkınızda yasal işlem başlatıyorum B*** Kodu size aitmiş diye bi ileti gönderiyoruz .
Gelen cevap şu şekilde oluyor
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Ve firmanın telefon kayıtlarından artık numaranız silinmiş oluyor