12 Haz 2021 #1 RavenTV R Raven0fzeus Onaylı Üye Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 138 Tepki puanı 16 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI merhaba hileyi kapatım orjinal hesabım ile oyuna girersem ban yermiyim cok acil mesela yan hesabı acıp hileyle girdim sonra hileyi kapattım orjinal hesbıma geçtim ban riski varmı (orjinal hesabımda hile kapalıyken giriyorum)
merhaba hileyi kapatım orjinal hesabım ile oyuna girersem ban yermiyim cok acil mesela yan hesabı acıp hileyle girdim sonra hileyi kapattım orjinal hesbıma geçtim ban riski varmı (orjinal hesabımda hile kapalıyken giriyorum)
12 Haz 2021 #2 kerimwt The Ghost Living Inside You Ultra Üye Katılım 9 Haz 2020 Mesajlar 1,822 Çözümler 33 Tepki puanı 188 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI Tamamen kapattığından emin ol hem memory hackersin hilesiyse pubg de ban yeme riski yok belli etmezsen
Tamamen kapattığından emin ol hem memory hackersin hilesiyse pubg de ban yeme riski yok belli etmezsen
12 Haz 2021 #3 mardinli428 M Uzman Üye Katılım 29 Haz 2018 Mesajlar 241 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI Hile arka planda çalışıyor olabilir. Bilgisayarı yeniden başlat sonra da ip bilgilerini değiştirip gir yemezsin. Hileye ait bişiler varsa ne olur ne olmaz sil
Hile arka planda çalışıyor olabilir. Bilgisayarı yeniden başlat sonra da ip bilgilerini değiştirip gir yemezsin. Hileye ait bişiler varsa ne olur ne olmaz sil
12 Haz 2021 #4 bpss34141 B Onaylı Üye Katılım 25 Ara 2018 Mesajlar 74 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Knkm Hileyi Kapadıysan bişeu olmaz ama hile açıksa ban yiyebilirsin kapalıyken bisey olacağını sanmıyorum
Knkm Hileyi Kapadıysan bişeu olmaz ama hile açıksa ban yiyebilirsin kapalıyken bisey olacağını sanmıyorum