Sn. Yetkililer Bir Bakar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Efendim. Ben Bugün Yeni Konu Açtım. İndirme Linkini Kısalttığım Servislerden Dolayı Konum Sn. S.Mod Chronic Tarafından Kapatıldı.

Yasak Olduğunu Bildirdi. Halbuki Sn. Nader11ndeu Benim BU KONUMDAKİ LİNKİ O SERVİSLERİ KISALTARAK DÜZENLEDİ.

Bende Düşündüm ki Link Kısaltma Servisleri Değişmiştir Diye Düşündüm. Sn. Nader11ndeu Konumdaki İndirme Linkini Yeni Kısaltma 

Servislerinde Kısaltıp Değiştirdi İndirme Linklerini. Ben Yasak Değil Diye Düşünüyordum. Yani Sn. nader11ndeu Değiştirmişse Link Kısaltma Servisleri Değişmiştir Diye Bende YENİ AÇTIĞIM KONUDAKİ İNDİRME LİNKİNİ SN. NADER11NDEU'NUN KISALTTIĞI SERVİSLERİ KULLANARAK KISALTTIM. Meğer ki Yasakmış. Ben Bilmiyordum Yaasak Olduğunu. Çünkü Sn. Nader11ndeu Sabit Olan Konuları Bu Şekilde Linklerini Kısaltmıştır. Örneğin; Sn. xRaasiel'in Konuları da O Kısaltma Servisleriyle Kısaltılmıştır. Bende Bu Yüzden Yeni Açtığım Konudaki İndirme Linklerini Bu Servislerle Kısalttım. Yetkililer Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Hayırlı Akşamlar...

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sadece git tc ve kisalt.xyz serbesttir. Git.tc de kullanıcaksanız kisalt.xyz ile kullanmanız zorunludur.

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
nader1ndeu sabitteki Herkesin linkine ekleme yapıyor ;)
Yani biz sadece link.tl ile birlikte git.tc kullanabilir nader11ndeu istediği eklemeyi yapabilir

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
git.tc yi kisalt.xyz ile kullabilirsin kisalt.xyz olmak zorunda .

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
CauS' Alıntı:
git.tc yi kisalt.xyz ile kullabilirsin kisalt.xyz olmak zorunda .

Tm da Abicim Dediğim Gibi Sn. nader11ndeu Sabit Olun Konulara Öyle Koydu Diye Bende O Servisleri Kullanarak Link Koydum. Yeni Öğrendim Yasak Olduğunu Bilmiyordum Dün. Chronic Konumu Kapattı. Rica Etsem Açar mısınız. Düzenleyeceğim.

Hayırlı Günler...

KONU LİNKİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...