Çözüldü Snapchat şifre kırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Snapchatte şifre kırma yolu varmı aynı şekilde instagramdada sevgilimden şüpheleniyorum şimdiden teşekkürler.

Çözüm
illaki bir yolu vardır güzel bi yazılım uzmanına ulaşabilirsen ama kesinlikle yanlış anlama benim düşüncem bu konularla uğraşmak yerine kız arkadaşına gidip konuşabilirsin yada ortada bir güvensizlik varsa direkt ayrıl derim her ne kadar zor olsa da bir ilişkide en önemli altın kural güvendir sonra saygı sonra sevgidir dostum <3
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Forumda böyle şeylere destek verilmiyordu sanırsam.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam haklısında sadece bir yolu varmı diye sordum.Bende desteklemiyorum ama başka nasıl ögrenebilirim hesabına girmeden?

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
illaki bir yolu vardır güzel bi yazılım uzmanına ulaşabilirsen ama kesinlikle yanlış anlama benim düşüncem bu konularla uğraşmak yerine kız arkadaşına gidip konuşabilirsin yada ortada bir güvensizlik varsa direkt ayrıl derim her ne kadar zor olsa da bir ilişkide en önemli altın kural güvendir sonra saygı sonra sevgidir dostum <3

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka şüphelendiğin konular varsa direkt ona sor zaten ona karşı güvenin kırılmış belli ki hesap falan çalmaya gerek yok ona sor, çok zorlamadan mesajlarına bakmak iste, izin vermezse zaten iyice güvenin kırılır. Ayrıl gitsin kendini boş strese sokmana gerek yok hiçbir şey senden önemli olmasın bro biri gider biri gelir

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende ayni sekilde dusunuyorum dostum konusarak hersey cozulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...