Sniper: Ghost Warrior 3 Trainer [28.04.2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
theHunter: Call of the Wild hile, Sniper: Ghost Warrior 3ücretsiz hile, Sniper: Ghost Warrior 3ücretsiz vip hack, Sniper: Ghost Warrior 3en iyi hile, Sniper: Ghost Warrior 3hile, Sniper: Ghost Warrior 3vip hack, Sniper: Ghost Warrior 3hack, Sniper: Ghost Warrior 3bugs, Battlefield 1 best free vip hack, Sniper: Ghost Warrior 3real hack , Sniper: Ghost Warrior 3hileleri,Sniper: Ghost Warrior 3real hilesi,Sniper: Ghost Warrior 3hilesi,Sniper: Ghost Warrior 3Sniper: Ghost Warrior 3real hileleri,Sniper: Ghost Warrior 3bugları,memoryhackers, Battlefield 1 ,Sniper: Ghost Warrior 3real hp hack, Sniper: Ghost Warrior 3sınırsız can hilesi, Sniper: Ghost Warrior 3Real Inventory, Sniper: Ghost Warrior 3En İyi Hile, Sniper: Ghost Warrior 3god mode, Sniper: Ghost Warrior 3pointerleri, Sniper: Ghost Warrior 3best free vip hack in the world, Sniper: Ghost Warrior 3hile, Sniper: Ghost Warrior 3hile indir, Sniper: Ghost Warrior 3hileleri, Sniper: Ghost Warrior 3hileleri indir, Sniper: Ghost Warrior 3hile, Sniper: Ghost Warrior 3güncel hile

- Sniper: Ghost Warrior 3 Trainer Tıkla İndir ! -

:yazı:

Merhaba memoryhackers.org ailesi, bugün sizlere Sniper: Ghost Warrior 3 oyununun trainerini anlatacağım. Bu trainer sayesinde sınırsız mermi vs. özellikleri ile oyunu rahatça oynayabileceksiniz. Anlatıma geçmeden önce lütfen konuyu incelemenizi rica ediyorum, şimdi anlatıma geçelim.[ ".zips" dosyalarını ".zip" olarak değiştirip açınız veya 7-Zip programıyla açabilirsiniz. ]

:resim:
ldXQLQ.jpg

:kullan:

1) Öncelikle oyunumuza sağ tıklayıp aç diyerek çalıştıralım.
2) Daha sonra oyunun menüsüne geldiğimizde alt+tab basarak oyunu alta alınız.
3) Hilemizi indirdiğimiz klasöre gelin ve rar dosyasının içinden çıkarın.
4) Hilemize sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğine basın ve hilemizi açın.
5) Daha sonrasında kısayol tuşlarıyla hilenin kısayol tuşlarıyla hileyi aktif, deaktif edebilirsiniz.

:özellik:

Bütün özellikleri ekran görüntüsünde mevcuttur, tuş kombinasyonuda öyle.

:calis:
o0r5pQ.png

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

İndir :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüs Total :

:not:

Moderatörün son düzenlenenleri:
#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
neden 1 dk önce açtığım yardım konum görünmedi doğru yerede açtımmştım ?

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bazı alt-forumlar anasayfada görüntülenmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...