Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderator
Ödüller
11
:resim:

sniper-zombies-v1-12-1-mod-apk-para-hileli-e1587284946377.jpg

:yazı:

Sniper Zombies , İnsanlara Yardım Edip Dürbünlü Silah İle Zombileri Öldürmeye Çalıştığımız Bir Aksiyon Oyunudur.
Sniper Zombies Oyununda Bulunan Farklı Farklı Görevlerin Yanı Sıra , Bir Çok Gerçek Parayla Satılan Silah Mevcut. Bizim Size Verdiğimiz Hileli Apk İse Oyuna Çok İyi Özellikler Getirmekte Ve Oyunu Daha Kaliteli, Eğlenceli Yapmakta. Aşşağıdan Özelliklerine Bakabilirsiniz.

:özellik:

Para Hileli
Altın Hileli
Gerçek Parayla Satılan Silahların Kilidi Açık Hileli

:kullan:

İndirmiş olduğunuz ".apk" Formatındaki Dosyayı Cihazınıza Kurun Ve Oyuna Giriş Yapın.

:calis:

Android İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.

Hileyi Sorunsuz Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Açıklamayı Baştan Sona Eksiksiz Okuyun!

#Önemli! Dikkat Edilmesi Gerekenler!
#UYARI 1-)
Antivirüs Programı Kullanıyorsanız Devre Dışı Bırakın Aksi Taktirde Telefonunuz Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
#UYARI 2-) Başınıza Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Hileyi İndirip Kullanandır. BİZ DEĞİLİZ!
#UYARI 3-) Virüs, Rat Trojen , Keylogger vb. Bir Şey Yoktur.

:not:

Bazı Sorunlar Olabilir Sorunları Çözmek İçin Şu adımları uygulayın!
1-)
Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
2-)
Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle szombies-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.co) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda Darkcoment (Rat) asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Efsane Üye
Ödüller
13
En sevdiğim oyunlardan bir tanesi para ve altın hilesiyle aşırı zevk veriyor teşekkürler.

Admin
Ödüller
19
Sniper oyunların kategorisinde oynanabilir ancak silahları baya pahalı içeriğinde. Dolayısıyla hilesiz pek zevki çıkmıyor. Oynamak isteyenler için bu şekilde başlanıp oynanması en güzel şekilde avantaj olmuş olur. Can sıkıntısı için tercih edilebilir bir oyun. Hile ile fırsat varken deneyimlerim uygun zamanda.

Üye
Ödüller
3
oyun mükemmel yaa hileli dahada mükemmel olacak :D

Üye
Bu oyunu oynayacağım ve numara için teşekkürler

Banlı Üye
Sniper oyunları kategorisinde gayet iyi bir oyuna benziyor Hile için teşşekürler.

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
6
Böyle sniper oyunlari çok eğlenceli oluyor gerek düşmanlara sıkarken ki vuruş hissi gerekse silahlarin tipleri oynaniş acisindna çok güzel oluyor tüm silahlarin olması mükemmelll olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
Daha önce gördüm fakat hiç deneme şansım olmamıştı sayenizde deneyeceğim teşekkürler

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
16
Silahları almayı çok istiyordum iyi ki paylaştın sağolasın.

Onaylı Üye
Bu tarz nişancılık oyunları çok zevkli oluyor ama silahlar hep sorun oluyor. Hile ile zevkli olur

Efsane Üye
Böyle Oyun Tarzlarını Seviyorum Ve Hilelisi Bambaşka Oluyor Teşekkürler

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
18
Sevdiğim oyunun hilesini sonunda buldum. Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
a small game to kill the time. is not bad

Üye
Ödüller
1
bu oyunu indirip oynayayım hileli de fena sarar :)

Üye
Ödüller
1
oyunu oynamayı planlıyorum hileni test edeceğim çalışır ise şimdiden teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
5
good game to pass the time thanks for making it more entertaining

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.