Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
11
:resim:

maxresdefault (1).jpg

:özellik:

Can hileli

:yazı:

Soccer super star oyunu play store'da 536.000 den fazla indirme almış bir oyun. Futbol oyunlarını oynamayı seviyorsanız bu oyunu kesinlikle hileyle oynayınız.

:kullan:

Apk dosyasını indirip açmanız yeterlidir ardından can hilesi otomatik aktif olacak.

UYARI ! Antivirüs programı kullanıyor iseniz kapatın, telefonunuz hileyi virüs olarak algılayabilir.
UYARI! Oluşabilecek herhangi bir sorunda sorumlu indirendir. Sitemiz sorumlu DEĞİLDİR.
UYARI!
Apk dosyasında trojen, Keylogger vb. birşey yoktur.

:calis:

Bütün android telefonlarda çalışmaktadır.
Kurulumu gayet basittir, apk dosyamızı indirdikten sonra açmanız yeterlidir ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Efsane Üye
Eskiden sürekli oynardım şimdi hileli versiyonunu gördüm indirip deneyeceğim teşekkürler

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
6
valla oyun her halinde zevk veriyo zorlanmak istemeyenler için para hilesi var mükemmel olmuş bazı arkadaşlar için işe yaracak bir hile

Onaylı Üye
Hiç Oynamadım Ama İsmini Duymuştum Güzel Falan Diyorlardı Ve Bu Hileli Daha Kolay Olabilir İndireceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.